Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 674

Κάτι μου λέει ότι ήρθε η ώρα να περάσετε στο επόμενο ψώνιο. Παίζετε δυνατή μπάλα σ’ αυτή την κατηγορία

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 674
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίλα μου βρώμικα

Αγαπημένη Μυρτώ, εδώ πολύ μεγάλη φαν αναγνώστριά σου που ζητάει απελπισμένα βοήθεια και συμβουλή, γιατί είδα στο fb ότι αντιμετωπίζεις παρόμοιο θεματάκι με μένα που βρήκα γατάκια αδέσποτα και μικρούτσικα και, εννοείται, δεν μου έκανε καρδιά να τα παρατήσω στη μοίρα τους την κακιά. Τα μάζεψα, λοιπόν, τα μαυρόγατα και τα πήγα σπίτι αγκαλίτσα, χωρίς να σκέφτομαι τι θα τα κάνω και πώς θα τα βολέψω. Σημειωτέον, το σπίτι μου είναι 60 τετραγωνικά και μένω με τον φίλο μου, που είμαστε μαζί δυο χρόνια. Αυτός όχι ότι δεν αγαπάει τα ζώα, αλλά γενικά είναι ο κουλ τύπος που θα τα άφηνε εκεί που τα βρήκε λέγοντας «εντάξει, κάπως θα επιβιώσουν, κάποιος θα τα βρει». Και τώρα, εννοείται, τσακωνόμαστε συνέχεια για τα γατιά. Λέει ότι δεν τον σέβομαι. Μυρτώ μου, είμαι πολύ στεναχωρημένη και μπερδεμένη.

Η γνώμη μου είναι να τον πυροβολήσετε ανάμεσα στα μάτια.

Υ.Γ. Βρήκατε άνθρωπο να του ζητήσετε αντικειμενική συμβουλή για ζώα.


Μυρτώ μου, σοβαρά τώρα, οι γκόμενες δεν πάτε καλά. Πες ό,τι θες, αλλά δεν την παλεύετε ούτε με τον εαυτό σας ούτε με τους άλλους. Από τη μια λέτε, θέλω σχέση, δεν μπορώ να είμαι μόνη μου, δεν μου φτάνει η παρέα με τις φίλες μου, και από την άλλη άμα σας πάρει κανένας μαλάκας στα σοβαρά και πει οκ μέσα, έλα να δοκιμάσουμε, κάνετε ό,τι σας καυλώσει στο κεφάλι. Μπορείς βέβαια να μου πεις ότι δεν είσαστε όλες ίδιες, αλλά τότε τι στο διάολο; Μόνο εγώ πετυχαίνω κάθε φορά τις ελαττωματικές; Η προ πρώην μου ήτανε διατροφολόγος και από την πρώτη μέρα σκάλωσε να σχεδιάζει από μόνη της τη six pack version μου. Ντάξει, η κοπέλα ήτανε τούμπανο, οκ, αλλά δεν της υποσχέθηκα ποτέ ότι θα γίνω Σπαλιάρας. Για να μη στα πολυλογώ, με στούμπωσε στο κότατζ και στις κινόες και ο μαλάκας καθόμουνα 4 μήνες και τα έτρωγα, αντί να τη στείλω στο διάολο μαζί με τις κινόες και τις διατροφές. Κι από πάνω με παράτησε κιόλας γιατί ήθελε λέει να μείνει μόνη της, της έλειπε η ελευθερία και οι κολλητές της. Μετά γνώρισα άλλο τούμπανο, πάλι με κολλητές. Βασικά μία ήταν η κολλητή. Περιπτωσάρα. Πέντε φορές τη μέρα τηλέφωνα με την κολλητή, όλη μέρα στο Instagram με την κολλητή, για νύχια και μαλλιά με την κολλητή, για ψώνια με την κολλητή. Στο τέλος, ύστερα από πολλούς καβγάδες, της είπα «ή η τάδε ή η σχέση», εκείνη τα πήρε ότι επεμβαίνω στη ζωή της και θέλω να την απομακρύνω από τους δικούς της ανθρώπους οπότε, όπως φαντάζεσαι, χωρίσαμε. Για να έρθω στην τωρινή, η οποία είναι το μιξ των προηγούμενων. Πάρα πολύ τούμπανο, γυμνάστρια, με παιδική φίλη από το δημοτικό, γυμνάστρια και αυτή, ωραία γυναίκα αλλά εντελώς ψώνιο. Τη δικιά μου τη γουστάρω πάρα πολύ, αλλά μου έχει αρχίσει κι αυτή κάτι ιστορίες για τον πρώην της (ξάδελφος της κολλητής της), το σώμα του, τη δουλειά του, το αμάξι του, το σπίτι του, το σκυλί του, κι εγώ κάθομαι και την ακούω αντί να της πω, πήγαινε, καλή μου, στον πρώην σου κι άσε με ήσυχο. Τελικά δεν φταίτε εσείς, εγώ είμαι ο μαλάκας.

Συ είπας...

Υ.Γ. 1 Σας έχει μιλήσει για το σώμα, τη δουλειά, το αμάξι, το σπίτι και το σκυλί του πρώην της. Μόλις φτάσει και στο πέος του, πείτε της να παρκάρει.

Υ.Γ. 2 Κάτι μου λέει ότι ήρθε η ώρα να περάσετε στο επόμενο ψώνιο. Παίζετε δυνατή μπάλα σ’ αυτή την κατηγορία.

Υ.Γ. 3 Αυτή τη στιγμή κάθομαι με τον υπολογιστή μου σε ένα καφέ. Δίπλα μου βρίσκονται δύο κοπέλες γύρω στα 25. Κάθονται δίπλα δίπλα και η μία –με την κόκκινη μπλούζα– χωρίζει το αγόρι της από το κινητό, ενώ η άλλη –με τα μακριά μαλλιά– φοράει το άλλο ακουστικό του κινητού και παρακολουθεί τη συζήτηση σιγοντάροντας και κάνοντας διάφορα νοήματα επιβράβευσης του στιλ «καλά του κάνεις του ψεύτη, πες του κι άλλααα», ενώ φροντίζει να επαναφέρει σε τάξη τη φίλη της, όταν τη βλέπει ότι πάει να λυγίσει.

Υ.Γ. 4 Μόλις τώρα η φίλη αυτής που χωρίζει πήρε την κατάσταση στα χέρια της και μιλάει η ίδια στον γκόμενο εξηγώντας του ότι δεν φέρθηκε καλά στην κοπέλα του (και κολλητή της) και ότι αυτό που έκανε δεν συγχωρείται με τίποτα, ενώ η άλλη κουνάει το κεφάλι και τσεκάρει το ίνσταγκραμ σε ένα τάμπλετ. Θέλετε να ζητήσω τηλέφωνο;


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα».

Ερωτικά αδιέξοδα, sexy απορίες, κρυμμένα μυστικά... και στα fm! Το «Μίλα μου βρώμικα» κάνει τα ερωτικά σας θέματα να ακούγονται σαν παθιάρικο τραγούδι στο Athens Voice Radio 102.5 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ