Trending Now

Στριπτίζ για πτυχίο – Καθηγήτρια έβγαλε φοιτήτρια κυριολεκτικά έξω από τα ρούχα της (εικόνες, video)

Γιατί η νεαρή έμεινε με τα εσώρουχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά την παρουσίαση της εργασίας της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
student.jpg

Τελειόφοιτη φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε στριπτίζ μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συμφοιτητών και καθηγητών κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της εργασίας της. Η Λετίσια Τσάι θέλησε με τον τρόπο αυτό να διαμαρτυρηθεί για την επίπληξη που δέχθηκε από καθηγήτριά της για το ντύσιμό της και το προκλητικά κοντό σορτς.

Υποστήριξε ότι πέταξε τα ρούχα της ενάντια στην καταπίεση της καθηγητρίας Ρεμπέκα Μάγκορ, η οποία χαρακτήρισε το σορτς που φορούσε υπερβολικά «αποκαλυπτικό» για μια παρουσίαση εργασίας στο χώρο του πανεπιστημίου. Η φοιτήτρια ανέβασε βίντεο, φωτογραφίες και ένα σχόλιο στο Facebook για να παρουσιάσει τη δική της πλευρά στην ιστορία που φυσικά έγινα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

student2.jpg


«Το πρώτο πράγμα που μου είπε η καθηγήτρια όταν με είδε ήταν: ‘τώρα αλήθεια αυτό το πράγμα θα φορέσεις;’ ‘Το σορτς σου είναι πολύ κοντό’, συνέχισε. Τα είπε αυτά μπροστά σε όλη την τάξη και μάλιστα με κατηγόρησε ότι θέλω με το ντύσιμό μου να προκαλέσω και να τραβήξω όλα τα ανδρικά βλέμματα προκειμένου να μην ασχοληθούν με το περιεχόμενο της εργασίας μου. Της απάντησα ότι δεν είχα κανένα σκοπό να αλλάξω το στιλ μου για να κάνω την ίδια ή οποιονδήποτε άλλον να αισθανθεί άνετα με την εμφάνισή μου».  

student3.jpg


Κάποιοι συμφοιτητές της Τσάι δικαιολόγησαν την καθηγήτρια υποστηρίζοντας ότι ο τρόπος της παρεξηγήθηκε και ότι το σχόλιο της ήθελε να αναδείξει τη σημασία του «επαγγελματισμού σε κάποιες δημόσιες καταστάσεις και εμφανίσεις». Πρόσθεσαν ότι η καθηγήτρια ζήτησε συγγνώμη αρκετές φορές για το σχόλιο της. Διχασμένες ήταν και οι απόψεις των χρηστών στα social media. Κάποιοι χαρακτήρισαν «αφελέστατη και παιδική τη διαμαρτυρία της φοιτήτριας» και άλλοι χειροκρότησαν το θάρρος της. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ