Trending Now

Άδειασαν τα ράφια του #MasterChef (video)

«Άσε κάτω το καπόνι», «τα πήραν όλα τα κοράκια» και άλλες ομορφιές από την Black Friday του διαγωνισμού μαγειρικής

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
masterchef.jpg

Όποιος πρόλαβε, το καπόνι πήρε. Για πολλοστή φορά οι κριτές του MasterChef επεφύλαξαν εκπλήξεις στους διαγωνιζόμενους.

«Σήμερα για το MasterChef είναι Black Friday» ανακοίνωσε με στόμφο ο Σωτήρης Κοντιζάς στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, με τους παίκτες να χαμογελούν και να ετοιμάζουν τους αγκώνες τους για να το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μπροστά στον πάγκο με τα προϊόντα. Με το που δόθηκε το σύνθημα από τους κριτές, ξεκίνησε το «πατείς με, πατώ σε». Τρέξιμο και σπρωξίδι για το ποιος θα φθάσει πρώτος και θα αρπάξει υλικά για την παρασκευή του φαγητού.

​«Τι θα γίνει λέω σήμερα, θα έχουμε δεμένο το ένα χέρι, δεν θα 'χουμε πάλι κάποιο σκεύος, μικρά παιδάκια θα 'ρθουν να μας ρωτάνε πράγματα, τι θα γίνει;» αναρωτήθηκε στα παρασκήνια ο Τιμολέων, ο οποίος φρόντισε να ρίξει την μπηχτή του όταν ρωτήθηκε για τα υλικά που χρησιμοποίησε στην «πειραγμένη» φασολάδα του: «Έφθασα τελευταίος, 'πεσαν όλοι σαν τα κοράκια».

MasterChef: Η σημερινή δοκιμασία απαιτεί...τρέξιμο!

 

Στα αξιοσημείωτα και η απόφαση του Χρήστου Γλωσσίδη να κάνει ένα πιάτο που δεν θα θυμίζει Ασία. Βέβαια, τα καμμένα μπρόκολα με τον Σολομό και τον crispy παστουρμά δεν έμειναν ασχολίαστα στο Twitter.

 

 

 

 

Νικητής της διαδικασίας ήταν ο Αργύρης, του οποίου η ήττα στη δοκιμασία με τις γκουρμεδιές της γιαγιάς ήταν κάτι που δεν μπόρεσε να χωνέψει εύκολα.

 

 

Λειτουργώντας με ψυχραιμία και αφήνοντας στην άκρη τα παράπονα που έμεινε χωρίς πρωτεΐνη και με τα ζαρζαβατικά στο χέρι, συγκεντρώθηκε και έκανε ένα πιάτο για vegeterian που ενθουσίασε τους κριτές και του έδωσε την αρχηγία.

 

 

 

 

Ο φαινομενικά «τυχερός» του δημιουργικού τεστ Δημήτρης Τσίκιλης έπαθε... Γλωσσίδη. Περπάτησε σε ασιατικά μονοπάτια, ρίχνοντας στον κάδο των αχρήστων το πλεονέκτημα των 30 δευτερολέπτων. Έχοντας «ταλαιπωρήσει» το καπόνι με κάτι «περίεργες» σάλτσες, βγήκε με συνοπτικές διαδικασίες προτεινόμενος και θα αναμετρηθεί με τη Γωγώ (την «έφαγε» το θράψαλο) και τον Σάββα (με το... αμήχανο «rare» μοσχάρι σε μπολ) για την παραμονή στον διαγωνισμό.

 

 

 

MasterChef: Ποιοι παίκτες είναι προτεινόμενοι προς αποχώρηση;

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ