Trending Now

Τότε που έκλαψαν μέχρι και οι ντολμάδες

Τα πιο γοερά δάκρυα στην ιστορία την ελληνικής TV

45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
375506-775143.jpg

Στο «My style rocks» κλαίνε και οι παγέτες, στο «Nomads» λυγίζουν και τα τατουάζ, πέρσι, στο Survivor, δάκρυζαν και οι καρύδες, πολύ παλιότερα, στον ξανθοπουλικό ελληνικό κινηματογράφο θρηνούσαν και οι ντολμάδες. Αυτό το τελευταίο δεν είναι σχήμα λόγου και υπερβολή, στην ταινία «Καρδιά μου, πάψε να πονάς» υπάρχουν, και σκούξιμο, και ντολμάδες. Αν νομίζεις ότι λέω ψέματα, πήγαινε κατευθείαν στο βίντεο. Αλλά δες και τα άλλα, καλά είναι. Υ.Γ. Λείπει ο οδυρμός της Ρούλας Βροχοπούλου, αλλά δεν βρήκα βίντεο, σόρι. 

Το παιχνίδι των λυγμών, με ολίγη από γιαπράκι

Μάρθα Βούρτση, Νίκος Ξανθόπουλος: Οι αρχετυπικές ευαίσθητες και ταλαίπωρες ψυχούλες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Σας παρακαλώ, πέφτω στα γόνατα, δείτε μέχρι το τέλος αυτό το βίντεο, και κλάψτε!

Σώπασε, κυρ-Αννούλα μας, και μην πολυδακρύζεις!

Θρήνος και κοπετός! Η Άννα Βίσση δεν σηκώνει την κούπα στη Γιουροβίζιον. Αισθανόμενη πως απογοήτευσε το έθνος μη φέρνοντας την περιφανή νίκη στην έδρα μας, την πνίγει το παράπονο.

Ώχου τζερτζελές, αμάν καλαμπαλίκι, εμένα τον ασίκη, με κάναν να με κλαις

Ο Ντάνος ξεσπά σε κλάματα στο τελευταίο συμβούλιο Survivor, χτυπημένος από τη μοναξιά. Εντάξει, δεν βλέπουμε και αναφιλητά σαν του Χανταμπάκη, αλλά η συγκίνηση είναι εμφανής. Λίγες μέρες μετά παντελόνιασε το έπαθλο και χαμογέλασε το χειλάκι του για τα καλά.

Να μας κλαίν’ οι (λουμπουτέν) ρέγκες|

Φάση σχολείο, τότε που μας μάλωνε η δασκάλα κι εμείς χαμηλώναμε το βλέμμα και κάναμε τους λυπημένους, αλλά από μέσα μας ξεκαρδιζόμασταν. Βασανίζονται τα κορίτσια του «My style rocks» από τις σκληρές κριτικές που ακούνε για το στάιλινγκ και τις fashion επιλογές τους; Άντε καλέ, ούτε καν!

Φέρτε τις κάμερες, θρηνώ!

Ο Γιώργος Μαυρίδης στο «Nomads» γονατίζει, θεωρώντας άδικη την παραπομπή του στον ντάκο. Με τη θρηνολογία του αποκαλύπτει νωρίς νωρίς -μη χάνουμε και χρόνο- ότι κατά βάθος διαθέτει μια καρδιά τρυφερή, ανάλογη με εκείνη του μαρουλιού. Και μην με βλέπετε έτσι γεμάτο τατουάζ, και αμάσητο, και «αλεξίσφαιρο», είναι σαν να μας λέει, μια αγκαλίτσα ψάχνω ο καταφρονεμένος. Πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Ντάνος Νο2», θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για Πρώτο Ανδρικό.

Και οι κριτές έχουν ψυχή!

Τάμτα και Μαζωνάκης, ακούγοντας τον μικρό Αλέξανδρο Αγγούρη να τραγουδά, στο τελευταίο  X-Factor, λιώνουν. Βουβή συγκίνηση χαράς, χωρίς δάκρυα. Ήταν και βαμμένοι οι άνθρωποι!

Δάκρυα στη στρούγκα

Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπεκατώρου χαρίζουν, χριστουγεννιάτικα,  15.000 ευρώ σε κτηνοτρόφο από τα Φάρσαλα, που εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας είχε αφήσει νηστικά τα γίδια του (μα το Θεό!). Δάκρυα χαράς, που έκαναν ένα καλό και το έριξαν στο γιαλό.

Σιγά μην κλάψω…

Master Chef. Η Ευγενία Μανωλίδου δημιουργεί σλόγκαν: «Θα καταρρεύσω». Δεν έκλαψε ποτέ, δεν κατέρρευσε ποτέ, η πιο μαϊμού αγωνία ever.

Θρήνε, θρήνε, σ’ αγαπώ

ΦΜ Live: Ένα ολόκληρο πλατό οδύρεται συγκρατημένα και σφουγγίζει βλέφαρα. Ένα συγκινητικό βίντεο με θέμα τη σχέση πατέρας-γιος κάνει να ραγίσουν καρδιές. Ο τρόπος με τον οποίο σκουπίζονται οι γυναίκες του πάνελ είναι χαρακτηριστικός, θυμίζοντας τη ρήση της Μέριλιν: « Οι γυναίκες διαθέτουν δυο φοβερά όπλα: το μακιγιάζ και τα δάκρυα. Ευτυχώς για τους άντρες, δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ταυτοχρόνως». Συμμετέχει και ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Είναι αργά για δάκρυα, Στέλλα

Την πνίγει το άδικο την Στέλλα Μπεζαντάκου, όταν η Τατιάνα Στεφανίδου της ασκεί πολύ σκληρή κριτική. Συγκεκριμένα, την κατηγορεί ότι επιδιώκει την αρνητική δημοσιότητα, αλλά και ότι δεν τα καταφέρνει με το τραγούδι. Λέγουνται αυτά τα πράματα, που έλεγε κι ο Βέγγος;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ