Trending Now

Ο Τούρκος Hulk ξεπαρκάρει σπρώχνοντας με τα χέρια το αμάξι (video)

Η διένεξη με τους γείτονες κατέληξε σε επίδειξη δύναμης - Το τραγελαφικό περιστατικό σε βρετανική πόλη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
374898-773822.jpg

Την κατάσταση στα χέρια του πήρε ο ανιψιός μιας γυναίκας στη Βρετανία, όταν είδε ότι το αυτοκίνητο των γειτόνων να έχει «κλείσει» το όχημα της αγαπημένης του θείας.

Ο 23χρονος Χακάν Ακάρ, ευρύτερα γνωστός στις συνοικίες της πόλης Λούτον ως «Tulk» (από το Turkish Hulk), σήκωσε τα μανίκια, μπήκε μπροστά στο «ανεπιθύμητο» αντικείμενο και άρχισε να το σπρώχνει βίαια προς τα πέρα.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου. Δικαιολογώντας την πράξη του, ανέφερε πως η θεία του, Άμπι Μουσταφά, βρίσκεται σε διένεξη με γείτονές της για το πάρκινγκ. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν στάθμευσε το όχημά της σε δημόσιο δρόμο μπροστά από το σπίτι τους. Για εκδίκηση, έβαλαν το αυτοκίνητό τους μπροστά από την κατοικία της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει από το ιδιωτικό της πάρκινγκ. Όταν η θεία του δεν κατάφερε να λύσει με το... καλό τη διένεξη, τον φώναξε για να βοηθήσει.

Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι ο ανιψιός της προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο και ζητούν αποζημίωση. Η αστυνομία εξετάζει τυχόν ποινικές ευθύνες σε αυτό το απίστευτο περιστατικό που έκανε τον γύρο των social media.

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ