Trending Now

Ronaldinho, Fredrik Bond & Ruud van Nistelrooy σε ρόλο υπερήρωα;

Μια φανταστική τριλογία που εξυμνεί την λατρεία για τη μπάλα και εμπνέεται από blockbuster περιπέτειες

Αλκιβιάδης Σιαράβας
Αλκιβιάδης Σιαράβας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372006-768481.jpg

Το πάθος και τη δράση του ποδοσφαίρου παρουσιάζει η Heineken με μια σειρά από σποτ τα οποία φέρουν περισσότερο σε Χολιγουντιανού τύπου μάχες για να αναδείξει τη στήριξή της στους φετινούς αγώνες UEFA Champions League.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Ronaldinho παίρνει ρόλο που μοιάζει με ταινία δράσης και φαντασίας τύπου «Blade Runner» και μια νέα κινηματογραφική, επική περιπέτεια ξετυλίγεται στις οθόνες σας.

Με την ίδια φαντασία και υπερθεαματική κινηματογράφηση βλέπουμε τον θρυλικό τερματοφύλακα Jerzy Dudek να πρωταγωνιστεί σε ένα από τα σποτ.

Η ατμόσφαιρα περιπέτειας παίρνει ζωή με ήρωα τον Ολλανδό επιθετικό Ruud van Nistelrooy.

Σε μια τέτοια υψηλής ποιότητας κινηματογράφηση με στοιχεία που πραγματικά θυμίζουν ταινίες blockbuster η Publicis Ιταλίας επιστράτευσε τον σκηνοθέτη Fredrik Bond της Λονδρέζικης εταιρείας παραγωγής Sonny και για τα special effects την εταιρεία MPC.Μονομιάς οι ταινίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη και η σύνδεση τους με την απόλαυση των αγώνων πραγματοποιείται άμεσα και οργανικά, όπως θα λέγαμε στη διαφήμιση.

Με την υπογραφή #ShareTheDrama, η γνωστή μπίρα θέλει να υπογραμμίσει πως με περηφάνια μοιράζεται την ένταση, τον παλμό και το πάθος με τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου από το 2005.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ