Trending Now

Πάλι «νεκρή η Αβρίλ Λαβίν» (video)

Από το 2003 οι συνωμοσιολόγοι σκοτώνουν την Καναδή σταρ της ποπ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
354485-734790.jpg
EPA/BORIS ROESSLER

Γνωρίζετε ότι η Αβρίλ Λαβίν πέθανε το 2003 και έχει αντικατασταθεί από μια σωσία που λέγεται Μελίσα; Το ίντερνετ θέλει να σας πείσει ότι αυτή η θεωρία συνωμοσίας είναι αληθινή. Μια θεωρία που πρωτοεμφανίστηκε το 2005, αλλά κάποιος την ξέθαψε το Σαββατοκύριακο και τα social media τσίμπησαν το δόλωμα. Η φήμη για τον θάνατο της Καναδής τραγουδίστριας της ποπ εμφανίστηκε αρχικά σε ιστοσελίδα Βραζιλιάνου φαν της σταρ.

Η επανεμφάνιση της συνωμοσίας συμπίπτει με την 15η επέτειο από την κυκλοφορία του single της Λαβίν, «Complicated».

Η θεωρία διατείνεται ότι η Αβρίλ Λαβίν δεν μπορούσε να διαχειριστεί τη δημοσιότητα και άρχισε να χρησιμοποιεί μια σωσία ονόματι Μελίσα για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Κάποια στιγμή η αληθινή Λεβίν απεβίωσε και η δισκογραφική εταιρεία την αντικατέστησε με την Μελίσα για να μην χάσει το τόσο επικερδές προϊόν. Η σωσίας είχε εκπαιδευθεί εκ των προτέρων για να ποζάρει ως η πραγματική Καναδή τραγουδίστρια στους παπαράτσι, σύμφωνα με τη θεωρία.

Μία από τις αποδείξεις είναι ότι μια σειρά φωτογραφιών της Λαβίν στο κόκκινο χαλί. Η αληθινή Λαβίν φορούσε πάντα παντελόνια, η σωσίας προτιμά τις φούστες και τα φορέματα. Οι θεωρητικοί των συνωμοσιών πιστεύουν επίσης ότι η νεαρή Καναδή έχει αφήσει πολλά υπονοούμενα για την τύχη της στα τραγούδια της. Όπως για παράδειγμα στο Slipped Away όταν λέει: “The day you slipped away was the day I found it won’t be the same”. Άλλοι παραθέτουν εικόνες της τραγουδίστριας με τη λέξη Μελίσα γραμμένη στο χέρι της.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ