Trending Now

Ολλανδός φοιτητής πέταξε φθηνά, αλλά στο τελείως λάθος Σίδνεϊ (εικόνες)

Υπολόγιζε να κάνει μπάνια στις παραλίες της Αυστραλίας και βρέθηκε στην παγωμένη Νέα Σκωτία του Καναδά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
347808-721931.jpg

Ολλανδός «ιπτάμενος» διαπίστωσε με οδυνηρό τρόπο ότι το φθηνό δεν είναι πάντα το σωστό. Αναζητώντας στο διαδίκτυο ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήριο, μια καλή ευκαιρία για ένα μακρύ ταξιδάκι αναψυχής, έπεσε πάνω σε ανέλπιστα καλή τιμή για μια πτήση στο μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Γούρλωσε τα μάτια και άρχισε να κλικάρει για να κάνει την κράτηση πριν το προλάβει κάποιος άλλος.

Ολλανδός φοιτητής πέταξε φθηνά, αλλά στο τελείως λάθος Σίδνεϊ

Ο Μίλαν Σίπερ δήλωσε στο CBC πως υπολόγιζε να βρεθεί στις παραλίες της Αυστραλίας και προς μεγάλη του έκπληξη και λύπη κατέληξε στο λάθος Σίδνεϊ. Σε ένα Σίδνεϊ που είναι κρύο και παγωμένο και βρίσκεται στη Νότια Σκωτία του Καναδά.

Ο 18χρονος ομολογεί πως κάτι ψυλλιάστηκε όταν το αεροπλάνο έκανε ενδιάμεση στάση στο Τορόντο και όταν επιβιβάστηκε σε ένα πολύ μικρότερο αεροπλάνο της εταιρείας Air Canada. «Το αεροπλάνο ήταν μικρό και μάλιστα αναρωτήθηκα αν είναι δυνατό να βγάλει την πτήση μέχρι την Αυστραλία», πρόσθεσε στο καναδικό CBC.

Ολλανδός φοιτητής πέταξε φθηνά, αλλά στο τελείως λάθος Σίδνεϊ

Τελικά οι υπάλληλοι του αεροδρομίου του Σίδνεϊ του Καναδά τον βοήθησαν να βρει μια οικονομική πτήση για να γυρίσει στο βροχερό Άμστερνταμ. «Γελάσαμε πολύ όταν τον παραλάβαμε από το Σχίπχολ», είπε ο πατέρας του ιπτάμενου Ολλανδού. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ