Trending Now

Κουρεύτηκε όπως ο κολλητός για να του μοιάσει και να ξεγελάσουν τη δασκάλα στο σχολείο (video)

Τζαξ και Ράντι, δύο φοβερά νήπια που δεν καταλαβαίνουν από φυλετικές ή άλλες διακρίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
342709-712588.jpg

Ένα αγοράκι από το Λούισβιλ, το οποίο έγινε πέντε ετών αυτήν την εβδομάδα, και ο κολλητός του στο νηπιαγωγείο βρίσκονται πολύ μακριά από το κλίμα μισαλλοδοξίας και διχόνοιας που χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα τη χώρα τους, τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δύο πεντάχρονα που δίνουν μάθημα κατά των φυλετικών διακρίσεων και η ιστορία τους έγινε viral.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή όταν ο Τζαξ ζήτησε από τη μαμά του να τον κουρέψει ακριβώς όπως ο φίλος του Ρέντι για να αιφνιδιάσουν και να ξεγελάσουν τη δασκάλα τους τη Δευτέρα. Πήγαν και οι δύο μαζί στο κομμωτήριο και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια μόνο με τη σκέψη της φάρσας. 

Ο μικρός Τζαξ ήταν βέβαιος ότι αν κουρευτεί όπως ο φίλος του δεν θα μπορεί να τους ξεχωρίσει η δασκάλα τους. Όπως το έθεσε και στο σχετικό βίντεο «o Jax είναι εγώ... και εγώ είμαι ο Jax».

Η μητέρα του 5χρονου Τζαξ είναι απλά χαρούμενη που οι άνθρωποι μπορούν να δουν αυτό που βλέπουν τα μικρά παιδιά. Της άρεσε τόσο ο διάλογος των δύο παιδιών που αποφάσισε να τον ανεβάσει στο Facebook. «Εάν αυτή η ιστορία των δύο δεν είναι η απόδειξη ότι τα παιδιά μισούν τις προκαταλήψεις τότε τι είναι; Η μόνη διαφορά που βλέπει ο γιος από τον φίλο του Ρέντι δεν είναι το χρώμα, αλλά το κούρεμα. Τον αγαπώ», είπε η μαμά του Τζαξ. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ