Trending Now

Οι 5 καλύτερες ελληνίδες youtubers

Mάρα Σαμαρτζή, Μαίρη Συνατσάκη, i mikri ollandeza, Seniora Elis, Vana Papadopoulou. Μπορείς να τις ακολουθήσεις! Εμείς το κάναμε live. 

329570-681729.jpg
Ραφαήλ Φωτόπουλος
ΤΕΥΧΟΣ 597
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
336604-700100.jpg
Ραφαήλ Φωτόπουλος

Ελληνίδες youtubers: Mάρα Σαμαρτζή, Μαίρη Συνατσάκη, i mikri ollandeza, Seniora Elis, Vana Papadopoulou. 

5 Ελληνίδες youtubers: Σαμαρτζή, Συνατσάκη, i mikri ollandeza, Seniora Elis, Papadopoulou

I mikri ollandeza

Κυρία και στην ώρα της στο ραντεβού μας στο Θησείο, είχε φτάσει πρώτη. Η Δανάη είναι ένας πολύ χαμογελαστός και ζεστός άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις αμέσως οικεία μαζί της. Της αρέσει να περνάει χρόνο στο σπίτι με το αγόρι της και το σκυλί της, την Τσίλι, παίζοντας επιτραπέζια και τρώγοντας junk food. Αν αποφασίσει να βγει θα πάει για ένα λαχταριστό burger στο James Joyce (Άστιγγος 12, Μοναστηράκι). Το κανάλι της στο Youtube το έχει περίπου τρία χρόνια με τη βοήθεια του αγοριού της και ασχολείται με μακιγιάζ, ρούχα, lifestyle θέματα, καθώς και με το πώς περνάει την καθημερινότητά της. Πάνω από 115.000 subscribers την ακολουθούν και ανεβάζει 1-2 φορές την εβδομάδα βίντεο. 

Μπορείς να την ακολουθήσεις:

www.facebook.com/iMikriOllandeza

www.instagram.com/imikriollandeza

www.youtube.com/user/imikriollandeza

Snapchat: i Mikri Ollandeza (imikriollandeza) 


Mάρα Σαμαρτζή

Mάρα Σαμαρτζή

Μία από τις αγαπημένες της συνήθειες είναι να πίνει ζεστό καφέ δίπλα στο παράθυρο διαβάζοντας ένα βιβλίο. Ο λόγος για τη Μάρα Σαμαρτζή, η οποία λατρεύει το χειμώνα. Έχει τελειώσει σχολή σκηνοθεσίας και αυτό φαίνεται από τα καλοστημένα βίντεό της. Της αρέσει να πηγαίνει βόλτες με φίλους καθώς και σινεμά, που είναι η μεγάλη της αδυναμία, ή ακόμα και για ένα βραδινό γεύμα σε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά, το Penny Lane (Θουκυδίδου 10, Χαλάνδρι). Στο Youtube μας κρατάει παρέα από το 2011 έχοντας περίπου 115.000 subscribers να την ακολουθούν. Ανεβάζει 1-2 βίντεο την εβδομάδα προσφέροντάς μας όμορφες στιγμές από τη ζωή της, όπως ταξίδια, καθώς και διάφορα tips σε θέματα μακιγιάζ. 

Μπορείς να την ακολουθήσεις:

www.youtube.com/user/MyGreekBurlesque

www.facebook.com/Mara-Samartzi

www.instagram.com/marasamartzi

twitter.com/marasamartzi


Mary Sinatsaki

Mary Sinatsaki 

Όταν είσαι σπίτι, έχεις ανοιχτό το Youtube και ακούς μια γλυκιά φωνή να σου λέει «Γεια σας και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα βίντεο αυτού εδώ του καναλιού», τότε ξέρεις ότι είναι η Μαίρη Συνατσάκη. Ένα χαμογελαστό πολυάσχολο κορίτσι που δεν της αρέσει να επαναπαύεται ποτέ, με το χορό και την υποκριτική να είναι κάποια από τα κρυφά ταλέντα της. Κάνοντας τη βόλτα μας στο Χαλάνδρι, η κουβέντα έφτασε στο θέμα περί φαγητού καθώς και οι δύο το λατρεύουμε και μου πρότεινε ένα από τα αγαπημένα της μαγαζιά, το Avocando (Νίκης 30, Σύνταγμα) για τις ξεχωριστές του γεύσεις. Πάνω από 100.000 subscribers την ακολουθούν στο κανάλι της το οποίο έχει αρκετό καιρό, ενώ τον τελευταίο χρόνο κάθε Τετάρτη μοιράζεται μαζί μας μέσα από τα βίντεό της τις απόψεις της περί τέχνης, όπως επίσης μας αφηγείται ιστορίες από τη ζωή της και ωραίες στιγμές με αγαπημένα της πρόσωπα. Η φωτογράφιση έγινε στο μαγαζί Sake Tattoo (Κολοκοτρώνη 9 & Γκίνη 6, Χαλάνδρι).

Μπορείς να την ακολουθήσεις:

www.youtube.com/user/louloudakimou

www.facebook.com/MarySinatsaki

www.instagram.com/mairiboo

twitter.com/mairiboo 

Snapchat: Mairibooreal 


Seniora Elis

Φωτό: Seniora Elis

Seniora Elis

Η μικρότερη της παρέας μόλις έκλεισε τα 18 της χρόνια. Η Ελισάβετ κατάγεται από το Λιτόχωρο, αλλά μένει στη Θεσσαλονίκη λόγο σπουδών στην Παιδαγωγική Σχολή και σε Ι.Ε.Κ. σκηνοθεσίας. Λατρεύει να μαγειρεύει όταν βρίσκεται στο σπίτι, καθώς και να βλέπει ταινίες ή να ακούει μουσική που «είναι απαραίτητη στη ζωή της», όπως λέει η ίδια. Αν μένεις Θεσσαλονίκη σίγουρα θα την πετύχεις να τρώει στο Spoon (Παύλου Μελά 38) με φίλους. Από τα 16 της έχει το κανάλι και μέσα από τα βίντεό της μας μιλάει για έρωτες, φιλίες, φαγητό και για τις σπουδές της. Η αγάπη του κόσμου είναι μεγάλη γι’ αυτή την πιτσιρίκα, αφού πάνω από 100.000 άτομα την ακολουθούν στο Youtube και ανεβάζει περίπου δύο βίντεο την εβδομάδα.

Μπορείς να την ακολουθήσεις:

www.youtube.com/channel/UCGonKnYDzxqSW1svnAzJwMw 

www.facebook.com/senioraelis

www.instagram.com/senioraelis

Snapchat @senioraelis


Vana Papadopoulou

Vana Papadopoulou

Μόλις τέσσερις μήνες είναι που έχει έρθει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη και ήδη νιώθει σαν το σπίτι της. Με τη Βάνα κάναμε μια όμορφη βόλτα ξεναγώντας την σε όμορφες περιοχές και αγαπημένα στέκια. Λατρεύει τα ψώνια αλλά με μέτρο, τρελαίνεται για τα γλυκά, της αρέσουν οι ηλιόλουστες εξορμήσεις στο κέντρο, αν και δεν έχει καταφέρει να κάνει όσες θα ήθελε λόγω χρόνου, έχει ξεχωρίσει όμως ένα μαγαζί για φαγητό, Το Θάμα (Λεωφ. Μεσογείων 242, Χολαργός) που την έχει ξετρελάνει με τις γεύσεις του. Η χαμογελαστή κοκκινομάλλα του Υoutube έχει πάνω από 70.000 subscribers και μέσα από τα βίντεό της μας ξεναγεί στον κόσμο του μακιγιάζ, σε ταξίδια της στο εξωτερικό όπως και σε ξεχωριστές στιγμές της ζωής της. Καινούργια βίντεο με αθηναϊκό αέρα έρχονται, όπως μου είπε η ίδια, και ανυπομονούμε. Η φωτογράφιση έγινε στο μαγαζί Kilo-Shop (Ερμού 120, Μοναστηράκι) 

Μπορείς να την ακολουθήσεις:

www.youtube.com/user/vanasuper

www.facebook.com/papadopoulouvana

https://www.instagram.com/varvaraki

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ