Trending Now

Τρέλα στο ίντερνετ με τον φασιανό Τραμπ (εικόνες)

«Φοβάμαι πως θα φάει ξύλο από τα άλλα πτηνά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
330988-685330.png

Ένας χρυσός φασιανός έχει προκαλέσει υστερία στα κινεζικά social media εξαιτίας της ομοιότητάς του με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η όλη φρενίτιδα με τον χρυσό φασιανό ξεκίνησε από έναν δημοσιογράφο στην πόλη Χανγκτσού της Κίνας, ο οποίος πρόσεξε ότι το φτέρωμα στο κεφάλι του πουλιού μοιάζει με την ξανθιά σήμα κατατεθέν κόμη του Τραμπ. Οι φωτογραφίες του πτηνού που ζει σε πάρκο της πόλης και είναι γνωστό «μικρό κόκκινο» έγιναν viral. «Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν Κινέζος φασιανός στην προηγούμενη ζωή του», σχολιάζει ένας χρήστης. «Φοβάμαι πως θα φάει ξύλο από τα άλλα πτηνά», γράφει άλλος και ένα ακόμη εύστοχο σχόλιο: «Ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί ο αμερικανικός φαλακρός αετός με τον φασιανό».

φασιανός Τραμπ

Η βρετανική Daily Mail επικοινώνησε με τον φροντιστή του πτηνού, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι οι αμερικανικές εκλογές είχαν αυξήσει το ενδιαφέρον για τον φασιανό. «Δεν είχα παρατηρήσει την ομοιότητα στο παρελθόν, γιατί δεν πρόσεχα την "κόμμωση" του φασιανού» είπε ο φροντιστής και πρόσθεσε: «Μετά την εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ, άρχισα να παρατηρώ περισσότερες φωτογραφίες του Τραμπ και νομίζω ότι ο φασιανός μοιάζει λίγο με αυτόν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.