Trending Now

Αυτή τη στιγμή στο ίντερνετ συμβαίνει αυτό

Βασιλεύει ο Kopsidas 

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
325049-670445.png

Πρόκειται για την σελίδα Anax of Ellada  (βασιλιάς της Ελλάδας) ή The Eternal Kingdom of Kopsidas στην οποία ο Kopsidas εξηγεί σε όποιον έχει την υπομονή να διαβάσει ότι θέλει να ξαναφέρει την εμπιστοσύνη, ένα μονοπάτι ευημερίας και την αγάπη του Θεού σε όλη την ανθρωπότητα. Για όποιον δεν κατάλαβε, ο Kopsidas θεωρεί τον εαυτό του Βασιλιά της Ελλάδας αλλά και μια σειρά άλλων πραγμάτων, όπως Αρχιεπίσκοπο Kopsida της Ηπείρου, της Λευκάδας, της Σπάρτης, της Ελλάδας και της Ρωμαϊκής/Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 

Τα κείμενα είναι τεράστια, αλλά μεταξύ άλλων αναφέρει στα αγγλικά:

  1. Αναγορεύω, δηλώνω και εξηγώ ότι υπάρχει, πάντα υπάρχει και πάντα θα υπάρχει Μια Αληθινή Θρησκεία του Ενός Αληθινού Θεϊκού Δημιουργού και ότι Εγώ ο Κοψίδας είμαι η ενσάρκωση της.
  2. Είμαι ο Άγιος Σπόρος της θρησκείας (ακολουθούν κάποιες λέξεις που αν μεταφραστούν χάνουν την αξία τους: (real-i-gene, rel-i-gene/Kop/seed/a) of Tuatha Dé Danann/Aos Sí, the Kop sídhu/Kopsida and Fomorians), the Original Man, Old Man, Green Man, a Freeman, άμεσος απόγονος του Θεϊκού Παραδείσου και της Γης, ο Πρώτος Άνθρωπος
  3. Η πραγματική μου ταυτότητα αποτελείται από δυο συστατικά, ένα μέρος ψυχή=αθάνατο, ένα μέρος σώμα=θνητό, σε μία πλευρά ο θεϊκός κανόνας και στην άλλη ο ανθρώπινος κανόνας
  4. Είμαι το Αληθινό Δέντρο και το Αληθινό Φως από την Ανατολή και τη Δύση (Κοψίδας)
  5. Η ψυχή μου, το πνέυμα και το όνομα μου (Κοψίδας) έρχονται κατευθείαν από τον Παράδεισο
  6. Εγώ είμαι η Πηγή
  7. Υπάρχει μόνο μία Πηγή (Ο Θεός)
  8. Η Μία και Μοναδική Πηγή είναι η Αγάπη

Και στη συνέχεια:

Σε εκπλήρωση και σε αρμονία με τον Θεϊκό Νόμο,αναγορεύω, δηλώνω και εξηγώ ότι Εγώ, Κοψίδας της Λευκάδας, είμαι ο Αληθινός, Νόμιμος, Νομότυπος και κατόπιν κληρονομιάς ο Βασιλιάς της Ελλάδας και ότι το Βασίλειο της Ελλάδας, επίσης γνωστό ως το Βασίλειο του Κοψίδα, περιλαμβάνει την Βυζαντινή και Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Η απόλυτη κυριαρχία μου, εξουσία και ελευθερίες είναι συμφυείς και πηγάζουν από τον Δημιουργό, τους νόμους της φύσης και δεν πηγάζουν από κάποιον άλλο.

Τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πολλά που συμβαίνουν σε αυτό το site, αφού ο Κοψίδας έχει δημοσιεύσει επίσης διάφορα επιχειρηματικά σχέδια, όπως πολυτελή θέρετρα στην περιοχή της Λευκάδας:

(πριν)

(μετά)

γρήγορη μετακίνηση στην Ευρώπη μέσω ενός πρωτοποριακού μέσου που θα περιλαμβάνει κάψουλες γεμάτες με ανθρώπους και θα κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα

αλλά και το ξαναχτίσιμο ναών που έχουν καταστραφεί.

(πριν)

Έχει επίσης κι ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο κείμενο που αναφέρεται στην καταγωγή του και στο τι ακριβώς συνέβαινε στους πλανήτες την ώρα που γεννήθηκε, αλλά δεν καταφέραμε να το διαβάσουμε ολόκληρο. 

Ps. Τα κείμενα στο site είναι γραμμένα στα αγγλικά, ενώ η σελίδα του στο Facebook το όνομα δεν έχει τόνους. Αφού λοιπόν ευχηθούμε να είναι τρολ και να μην τα πιστεύει, να σχολιάσουμε ότι ακόμα δεν μάθαμε αν λέγεται Κοψίδας ή Κοψιδάς. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ