Trending Now

Όταν η Λίζα χώρισε τον Darth

Ιστορίες της Λίζας

351109-728400.jpg
Στέλλα Αλαφούζου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
320361-629607.jpg

Η Λίζα πάντα τους χώριζε με σημειώματα. Γραμμένα στο χέρι, παραδομένα από την ίδια. Τον Darthδεν ήθελε να τον πληγώσει. Ήταν ο χειρότερος κακός και η Λίζα τον θαύμαζε αλλά αυτή η σχέση δεν μπορούσε να πάει μακριά.

«Darth, είσαι πολύ φανταστικός χαρακτήρας για μένα. Όμως αυτό που γίνεται με το κόκκινο φωτόσπαθο που όλα τα νικά εκτός απ’ το ραντάκι του σουτιέν μου… σχεδόν δεν το αντέχω.

Sorry, Darth. May the force be with you… για να με ξεπεράσεις», έγραψε σε φύλλο λευκό. Το δίπλωσε στα 4 και τον περίμενε.

Στη συνάντηση, η Λίζα πήγε με ύφος νικητή. Ανελέητη… αλλά ας μην ξεχνάμε και ποιον είχε απέναντί της. Του έδωσε το σημείωμα και ένα χαρτομάντιλο (…πακέτο) για τα πρώτα δάκρια. ΟDarth το διάβασε, το έσκισε και το πέταξε. Την αιφνιδίασε μ’ ένα φιλί διαρκείας που της έκοψε την ανάσα και που βεβαίως δεν σταμάτησε εκεί. Σεξ στα όρθια. Δυνατό, θυμωμένο… σεξ τιμωρίας. «Φορές είσαι υπέροχος Darth… ευχαριστώ για το σουβενίρ», του είπε, ανεβάζοντας το εσώρουχό της, με νάζι τέτοιο που μάλλον δεν ταίριαζε στον χειρότερο κακό αλλά δεν είχε σημασία. «Είσαι δική μου για πάντα», της είπε αυτός αποφασιστικά και έβγαλε το φωτόσπαθο για να της κόψει το ραντάκι.

Αυτή –ντυμένη πια- ξεμάκραινε από κοντά του με χοροπηδητά. Με μια κίνηση όλο αέρα και αθωότητα έκανε πίσω τα μαλλιά και σήκωσε τη μπλούζα της για να του δείξει το γυμνό της στήθος.

«Sorry Darth, άργησες», του φώναξε.

«Only your hatred can destroy me», της απάντησε αυτός, ανοίγοντας βιαστικά τα χαρτομάντιλα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ