Trending Now

Σάλος με την κόρη Μηλιού που σκορπάει 500άρικα και το καυχιέται στο Instagram

Σε πριβέ κλαμπ του Κολωνακίου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317527-625774.jpg

Μετά τις προκλητικές φωτογραφίες της τα περσινά Χριστούγεννα από το Γκσταάντ και από την Ψαρρού το Σαββατοκύριακο που έκλεισαν οι τράπεζες, η κόρη του Γιάννη Μηλιού, Ελιάνα, ξαναξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων εναντίον έπειτα από ένα ακόμη post της.

Την ώρα που όλα παίζονται γύρω από τη διαπραγμάτευση για το ασφαλιστικό με αγώνα να μην πέσει η εθνική σύνταξη κάτω από τα 384 ευρώ, αλλά και εν μέσω capital controls με εβδομαδιαίο όριο τα 420 ευρώ, η 31χρονη δικηγόρος ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία φωτογράφισε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ.

Το post θεωρήθηκε από τους χρήστες των social media εξαιρετικά προκλητικό, καθώς σε όλο αυτό προστέθηκε ο χώρος στον οποίο πάρθηκε η φωτογραφία, αλλά και το σχόλιο της Ελιάνας Μηλιού. Πρόκειται για το Salon de Bricolage, ένα πριβέ εστιατόριο-κλαμπ στο Κολωνάκι στο οποίο μπαίνουν μόνο μέλη που πληρώνουν συνδρομή, με την ίδια να σχολιάζει: «Πατριωτικό καθήκον: Ξοδεύω με σκοπό να στηρίξω την τοπική οικονομία».

Αποτέλεσμα ήταν να σημειωθεί ένας «διαδικτυακός ξεσηκωμός» εναντίον της κι εκείνη εν συνεχεία, να κλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Παρόλα αυτά, οι χρήστες του Twitter συνεχίζουν ακάθεκτοι: 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ