Trending Now

Στα άκρα η κόντρα Άδωνι-Λαζόπουλου: Ο βουλευτής της ΝΔ πήγε στην εκπομπή (video)

Και δεν τον άφησαν να μπει

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
315391-622690.jpg

Οξύτατη ήταν η κόντρα του ηθοποιού Λάκη Λαζόπουλου με τον βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώτος κατά τη διάρκεια της ζωντανής σατιρικής του εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» αναφέρθηκε στον κ. Γεωργιάδη, μιλώντας εναντίον του. Την ώρα εκείνη ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ ήταν στον αέρα της ΕΡΤ, δίνοντας συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Βγαίνοντας από το στούντιο διάβασε τα μηνύματά του στα οποία έμαθε ότι σατιρίστηκε «άγρια» από τον Λάκη Λαζόπουλο.

Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν αυτά:

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ «μοιράστηκε» και την ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην οποία η πρώην πρόεδρος της Βουλής σχολίασε: «Άλλο καλλιτέχνης, άλλο αυλικός. Άλλο κωμικός, άλλο σαλτιμπάγκος κ άλλο γελωτοποιός της εξουσίας. Όμως η τέχνη δεν πληρώνει κότερα». 

Η απάντηση του Λαζόπουλου

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε δημοσίως την ώρα της εκπομπής του ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος τόνισε: «Μου είπαν ότι ήρθε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, είναι έξω και θέλω να μπουκάρει μέσα. (…) Δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο να μπουκάρισε και να μπήκε με το έτσι θέλει. Το Αλ Τσαντίρι είναι μία παράσταση που κάνω εγώ στον κόσμο. Και η παράσταση για όσους ξέρουν στοιχειώδη πράγματα για την τέχνη, δεν διακόπτεται για κανέναν λόγο. Όταν τελειώσω ευχαρίστως να τον δεχτώ μέσα για να συζητήσουμε». 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Γεωργιάδης συνομίλησε με τον αδερφό του κ. Λαζόπουλου ο οποίος είπε στον υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ ότι ο κωμικός «δεν μπορεί να τον δεχτεί τώρα και ότι θα μπορούσε να περιμένει να τον δει μετά την παράσταση στο καμαρίνι του». Ωστόσο ο κ. Γεωργιάδης αρνήθηκε και έπειτα αποχώρησε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ