Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 356

Γεια σου, Μυρτώ. Δεν θα απασχολήσω πολύ τη στήλη, και αν μου επιτρέπεις να απαντήσω εγώ

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 356
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15508-34591.jpg

Γεια σου, Μυρτώ. Δεν θα απασχολήσω πολύ τη στήλη, και αν μου επιτρέπεις να απαντήσω εγώ, μια που εσύ πιάστηκες αδιάβαστη, στον κύριο αγανακτισμένο (που ελπίζω να μην έσκασε με τη ζέστη και την πολλή αγανάκτηση). Δυστυχώς γι’ αυτόν, ο φανταστικός τροχονόμος είναι στρέιτ, οπότε να ψάξει σε καμιά άλλη διαφήμιση. Ευχαριστώ.

- Μαρία με τα κίτρινα που αγαπά μόνο το γείτονα

Όπως καταλάβαμε όλοι, ο φανταστικός τροχονόμος δεν είναι μόνο στρέιτ αλλά και αρραβωνιασμένος – και μάλιστα με κορίτσι που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

»Γεια σου, Μυρτώ μου. Είμαι αυτός που έστειλα στο «Σε είδα» για την «Άλλη Μία». Δεν ξέρω αν όπως λες είναι πράγματι κοπέλα, αλλά πάντως δεν ήθελε πραγματικά γνωριμίες, δεν απάντησε καθόλου στην αγγελία μου. Δεν ξέρει ποιος είμαι, να πεις με απορρίπτει. Αν είναι γυναίκα, και αφού το λες θα είναι, θα έπρεπε να στείλει ένα ευχαριστώ ή όχι;

Όχι. Τι εννοείτε «να στείλει ένα ευχαριστώ», της στείλατε τίποτα πάστες;

Υ.Γ.1 Εξάλλου μπορεί στο μεταξύ η γυναίκα να πήγε διακοπές ή να γνώρισε τον Ρωμαίο ή την Ιουλιέτα της ζωής της ή απλώς να σταμάτησε να διαβάζει ATHENS VOICE (αποκλείεται) ή απλούστερα να σταμάτησε να διαβάζει τη στήλη μου (αυτό κι αν αποκλείεται).    

Υ.Γ.2 Αγαπητή Άλλη Mία, όπου κι αν είσαι ελπίζω να το γλεντάς. Μετά το σάλο που δημιούργησες.

 

»Αξιόλογη κυρία sex-editor, σήμερα τα μεσάνυκτα με την πανσέληνο, η γηραιά κυρία, διακατεχόμενη από σεξουαλική φρενίτιδα, θα εκδικηθεί τον πληρωμένο εραστή της!

Αυτά είναι γεγονότα και όχι η ταβέρνα του Πάγκαλου! Συμβαίνουν στο Παγκράτι όπου τη νύκτα τα ακατοίκητα κατοικούνται, τα σκυλάκια φεύγουν από τα αφεντικά τους! Η γλώσσα είναι το μαστίγιο του αέρα, ψάχνω να βρω μια γυναίκα να χορεύει σαν τη Sakira, που συχνάζουν οι Sakiro-ελληνίδες; Με εκτίμηση

- Harry Porter

Η γλώσσα είναι το μαστίγιο του αέρα ακούω. Και η γηραιά κυρία θα εκδικηθεί τον πληρωμένο εραστή της. Κι εγώ είμαι αξιόλογη sex editor. Γιατί δεν ξαναγράφετε το μανιφέστο του σουρεαλισμού να μπει το όνομά σας σε όλες τις εγκυκλοπαίδειες του κόσμου; Μάλιστα, αν διαλέξετε και κάνα πιασάρικο τίτλο  (όπως «SAKIRA») μπορεί να βγάλετε και χρήματα. Καλά μπάνια εύχομαι.

»Γεια σου Μυρτώ, πήγα να αγοράσω μερικά βιβλία σε κεντρικό βιβλιοπωλείο να έχω για το καλοκαίρι και βλέπω στα ράφια το «Μίλα μου βρώμικα». Έδωσα τα 10 ευρώ (λογική τιμή) και πήρα το μοναδικό αντίτυπο που υπήρχε. Άρχισα να το διαβάζω στο μετρό στην επιστροφή και φυσικά άρχισα να γελάω με τις απαντήσεις σου. Καλά στο μετρό θα με πέρασαν για χαζή. Είσαι φοβερή. Πολλά τα θυμόμουνα όταν τα είχα πρωτοδιαβάσει, όμως αργότερα έπαθα κυριολεκτικά την πλάκα μου γιατί σε μια σελίδα αναγνώρισα το γραφικό μου χαρακτήρα. Σε μια σελίδα δημοσιευμένη αυτούσια επιστολή μου. Τρελάθηκα, γιατί δεν θυμόμουν καθόλου ότι την είχα στείλει. Καλά, έχουν περάσει και 7,5 (!) χρόνια πια. Φλεβάρης του 2004. Η επιστολή δεν είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα παρά μόνο εδώ, στο βιβλίο. Αφορούσε τον κύριο που σε είχε ερωτευτεί. Τρελάθηκα, γιατί αν με ρωτούσε κανείς αν έχω στείλει στη στήλη σου θα απαντούσα αρνητικά. Όμως το βασικό είναι ότι αισθάνθηκα πολύ άσχημα όταν τη διάβασα. Λυπάμαι πολύ για ό,τι είχα γράψει στον Λεωνίδα, τη βρίσκω πολύ ρομαντική. Είναι νομίζω πολύ ωραίο να γράφεις γράμματα και όχι μόνο ερωτικά, αλλά κάθε τύπου. Θέλω, Μυρτώ, να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον κύριο αλλά και από σένα. Βρήκα την επιστολή μου θρασύτατη. Καλές διακοπές.   

- Αλίκη

Συγνώμη να μου ζητήσετε γιατί στέλνετε κατεβατά και δεν μπαίνετε καν στον κόπο να τα τονίσετε. Και κάθομαι σα μαλάκας πρωί πρωί και κάνω το διορθωτή κειμένων.

Υ.Γ. Κι εγώ την Κυριακή ξετρύπωσα τα παλιά μας τεύχη από τις σακούλες. Τα άπλωσα στο πάτωμα του σαλονιού, πήρα και ένα μπολ με ποπ κορν και πήγα στον Παράδεισο των αθώων παιδικών βημάτων μας. Που εσείς ενθουσιαζόσασταν γιατί βρήκαμε ο ένας τον άλλον κι εγώ γιατί πίστευα ότι ο έρωτας θα μας σώσει τη ζωή. Τι ζώα ήμασταν όμως ε;

»Μυρτώ μου, μπορείς να με βοηθήσεις; Το πρόβλημά μου δεν είναι ερωτικό, είναι ότι έχω στραβά δόντια και νιώθω κομπλεξικά. Δεν ξέρω τι να κάνω, κοιτάζομαι στον καθρέφτη κάθε μέρα και μου τη σπάω. ΧΕΛΠ, Μυρτούδι μου, χεελπ.

Περάστε από βδομάδα να σας τα ισιώσω με την πένσα.

Υ.Γ. Με δουλεύετε; 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ