Trending Now

H Apple παρουσίασε το iPhone SE (video)

 Και μίκρυνε το iPad Pro

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
123917-277925.jpg

Ένα νέο μικρότερο iPhone παρουσιάσε η Apple και μπαίνει στο παιχνίδι των λίγο πιο φθηνών smartphones καθώς το τελευταίο διάστημα το iPhone 6s και iPhone 6s Plus δεν έδιναν εναλλακτική στον καταναλωτή που θέλει iPhone αλλά δεν θέλει να δώσει τόσα χρήματα. 

Το νέο iPhone SE φέρει πολλά βασικά χαρακτηριστικά του 6s όπως τον επεξεργαστή και την κάμερα αλλά έχει η εμφάνιση του θυμίζει το 5s −με το απαραίτητο facelift− ενώ και η οθόνη του είναι 4 ιντσών. Η τιμή του θα ξεκινά από τα 399 δολάρια, θα γίνονται προπαραγγελίες από τις 24 μαρτίου και θα διατίθεται προς πώληση από τις 31 Μαρτίου (το ίδιο ισχύει και για το iPad Pro).

Βέβαια στο μέγεθος και το σχήμα εξαντλούνται οι ομοιότητες του SE με το 5s καθώς το νέο μοντέλο είναι ταχύτερο και πιο ικανό σε κάθε τομέα. Ο επεξεργαστής είναι ο A9 στα 64 bit όπως και στο 6s. Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση με τα χαρακτηριστικά του: 

Παράλληλα η Apple παρουσιάσε ένα iPad Pro με οθόνη 9,7 ινστών αλλά και το νέο λειτουργικό iOS 9.3 το οποίο μεταξύ άλλων έχει ενσωματωμένο το πρόγραμμα που αλλάζει τη φωτεινότητα και την ισορροπία λευκού ανάλογα με την ώρα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ