Trending Now

Σε είδα...545

Σε ρώτησα αν ξέρεις τι ώρα είναι, αλλά δεν σου είπα τίποτα από όσα σκέφτηκα όταν μου χαμογέλασες.

115098-718271.jpg
Αναγνώστες
ΤΕΥΧΟΣ 545
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
112718-250879.jpg

Εnnzο de Cuba

31/10, χορεύαμε salsa και μου είπες ότι μοιάζω με Βραζιλιάνο... Δεν σε ξαναείδα στο club. Θέλω να χορέέψουμε πάλι... Γράψε μου antonelosxp@yahoo.gr

Ερμού

Περπατούσες στην Ερμού, Παρασκευή αργά το απόγευμα, μαύρο παλτό, μαύρο φαρδύ παντελόνι, μαύρα γυαλιά αν και δεν είχε ήλιο. Σε ρώτησα αν ξέρεις τι ώρα είναι, αλλά δεν σου είπα τίποτα από όσα σκέφτηκα όταν μου χαμογέλασες.

Οικολόγοι

Στους Οικολόγους στην Πανεπιστημίου, Σάββατο πρωί, 31/10, κοίταζες το ράφι με τα βότανα και έκανες ερωτήσεις στον υπάλληλο για τις ιδιότητές τους. Σε έχω πετύχει κι άλλες φορές και πάντα μου τραβάς την προσοχή. Την επόμενη φορά υποσχέθηκα στον εαυτό μου να σου μιλήσω.

Σερμπετάδικο

Ήσασταν τέσσερα κορίτσια, Κυριακή απόγευμα, στο τραπεζάκι ακριβώς δεξιά, δίπλα στην πόρτα. Είχατε πάρει δύο γλυκά και τρώγατε όλες από όλα. Καθόμασταν με το φίλο μου στο διπλανό τραπέζι και σας χαζεύαμε... Αν το δείτε, ραντεβού την άλλη Κυριακή εκεί, στις 18.00.

Κέντρο

Σάββατο βράδυ, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφάν, ιπτάμενος και τζέντλεμαν, σταμάτησες να με βοηθήσεις με το αμάξι αλλά δεν τα κατάφερες, κρίμα που δεν έμεινες να περιμένουμε μαζί την οδική. Πώς θα γίνει να σε ξαναδώ;

Wine not?

Χαλάνδρι, Παρασκευή βράδυ, 30/10, φορούσες μπεζ ζακέτα και μαύρο κολάν, και είχες τα μαλλιά σου πιασμένα κότσο, είμαι το παιδί με το καρό πουκάμισο που σε κοιτούσε όλο το βράδυ αλλά δεν τόλμησε να σου μιλήσει. Αυτή την Παρασκευή έχω κανονίσει να πάω ξανά.

Σύνταγμα

Σάββατο 2.00 τη νύχτα στο Μετρό Συντάγματος καθόσουν στην απέναντι αποβάθρα, αντικριστά από μένα και σε κοίταζα. Κατσαρά μαλλιά πιασμένα, πολύ κομψό ντύσιμο λίγο ρετρό, ιδιαίτερο πρόσωπο. Όταν μπήκα στο τρένο σε χαιρέτησα από το παράθυρο και μου χαμογέλασες. Αν το δεις, στείλε κάτι εδώ...

Χαλάνδρι

Σε ειδα να μπάινεις σε ένα ξηροκαρπάδικο. Είσαι ψηλός, και φορούσες μαύρο μπουφάν. Κρίμα που δεν κοιτούσες γύρω σου να σου κλείσω το μάτι. 

Γράψε για το ΣΕ ΕΙΔΑ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVSE, κενό και το μήνυμά σου στο 54344. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.


Αντωνάκη, δεν νομίζω πως θα έρθω τελικά στην Πάτρα. Αν το δεις εδώ έχει καλώς διαφορετικά τσάμπα θα τηλεφωνείς, αφού εγώ δεν θα το σηκώνω.

Τριθέσιο Α. Τόλμησε για κάτι παραπάνω...

Και σου είπα να φύγουμε κάπου μακριά, αλλά εσύ για ποδόσφαιρο μιλούσες. Μην μου λες εμένα, μωρή, γιατί με κάνεις έξαλλο.

Μην επιμένεις. Μείνε με τις τσόντες σου και άσε με ήσυχη.

Γράψε για το ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ (μέχρι 20 λέξεις) και στείλε το με SMS: AVXE, κενό και το μήνυμά σου στο 54344. Αριθμοί κινητών θα δημοσιεύονται μόνο εάν είναι ίδιοι με το νούμερο του αποστολέα. Κάθε μήνυμα χρεώνεται €1,23 με ΦΠΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ