Trending Now

Μίλα μου βρώμικα 541

Μη βιαστείτε να χαρείτε, δεν εννοώ ότι είμαστε καλύτερες – ξέρω ένα κάρο σχέσεις που τις έφαγε το σκοτάδι λόγω εμμονής

41549-103931.jpg
Μυρτώ Κοντοβά
ΤΕΥΧΟΣ 541
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
109877-244726.jpg

Ρε συ Μυρτούδι, αυτό το είδος 40άρη άντρα που έρχεται μαγνητισμένο κατά πάνω σου, είναι ωραίο και γοητευτικό, σε ξυπνάει από το λήθαργό σου, θέλει ρομαντικά ραντεβού ξανά και ξανά, κάνει ερωτικές εξομολογήσεις, σε κοιτάει στα μάτια με πάθος και αδημονία, φιλιέστε σαν 15χρονα που δεν έχουν σπίτι (ενώ έχετε σπίτι) και ξαφνικά ενώ όπως διαπιστώνεις μετά από κάνα δυο εβδομάδες έχει αποφύγει σαν το διάολο το λιβάνι το να σε μαγαρίσει για να γίνουν όλα σε ιδανικές, λέει, συνθήκες πίεσης και θερμοκρασίας, σού ανακοινώνει ότι δεν του κάνεις ερωτικά και δεν μπορεί μαζί σου τελικά, το ξέρεις; Γιατί είναι η τρίτη φορά που το συναντώ (είμαι και κάποιας ηλικίας) και πες με ρομαντική, πες με μ1@#$α, εξακολουθώ να πέφτω από τα σύννεφα.

P.s. Tώρα που διαβάζω τι σου έγραψα μου ήρθε... Μάλλον έπρεπε να το καταλάβω από το «ήρθε μαγνητισμένος κατά πάνω μου...» ε;

Για να είμαι ειλικρινής αυτό το είδος δεν το ξέρω, ξέρω το άλλο το συνηθισμένο που, αφού σε μαγαρίσει, εξαφανίζεται. Φαίνεται εντοπίσατε στην αγορά νέο ακατάλληλο και επικίνδυνο προϊόν, οπότε στείλτε μας σύντομα παρατηρήσεις, λεπτομέρειες, χαρακτηριστικά , ό,τι τέλος πάντων προλάβατε να αρπάξετε για να κάνουμε τα κουμάντα μας.

Υ.Γ. 1 Η παρατήρησή σας είναι σωστή. Ό,τι έρχεται μαγνητισμένο κατά πάνω μας, είναι 95% βέβαιο ότι θα μας κουτουλήσει.

Υ.Γ. 2 Οι άλλοι δύο ήταν μικρότεροι, μεγαλύτεροι ή στάνταρ 40; Γιατί αν ήταν στάνταρ 40, να το θεωρήσουμε το νούμερο μοιραίο/αναστατωτικό /προφητικό/γρουσούζικο/αγχογόνο/υπαρξιακά επιδραστικό/ισχυρά τοξικό/συναισθηματικά αυτοκτονικό και να ξανακάνουμε τα κουμάντα μας.


Μυρτώ, δεν ξέρω γιατί σου στέλνω. Μια ερώτηση μονάχα. Είμαι όντως εγώ παράλογη ή αυτός όντως δε προσπαθεί πολύ; Και αν όντως αυτός προσπαθεί και εγώ είμαι η ανικανοποίητη, τότε γιατί νιώθω πως δεν προσπαθεί; Θέλω να πω ότι όταν κάτι έχει αρχίσει να χαλάει δεν το κόβεις πριν σαπίσει αλλά γιατί μόνο εγώ το βλέπω πως χαλάει; Ναι, ξέρω, αυτά δεν είναι μια ερώτηση μόνο. Τέλος πάντων, πάω να ισιώσω τα μαλλιά μου.

Καθόλου δεν συμφωνώ μαζί σας. Το φυσικό σγουρό –έστω σπαστό– είναι μακράν πιο σέξι από το ισιωμένο του κομμωτηρίου. Αφήστε που ποτέ δεν ισιώνουν εντελώς. Φριζάρουν.

Υ.Γ. Όσο για τις προσπάθειες αγοριών και κοριτσιών, χαίρω πολύ, εμείς αφενός προσπαθούμε διαφορετικά από εκείνους και αφετέρου διαφορετικά αντιλαμβανόμαστε την προσπάθεια. Μη βιαστείτε να χαρείτε, δεν εννοώ ότι είμαστε καλύτερες – ξέρω ένα κάρο σχέσεις που τις έφαγε το σκοτάδι λόγω εμμονής. Όμως δεν υπάρχει αλήθεια άλλη από αυτό που νιώθουμε. Και αν νιώθετε ότι χαλάει, τότε χαλάει – έστω κι αν το χαλάτε μόνη σας. Μια καλή ερώτηση είναι «τι θέλω και δεν το παίρνω;». Και μια άλλη ακόμα καλύτερη είναι «το έχει για να το δώσει;»


Μυρτούδι, καλησπέρα. Ελπίζω να είσαι καλά και να χαίρεις άκρας υγείας και να μη στα πρήζουμε πολύ με τα μικρο-προβλήματά μας.Τι να κάνουμε που είσαι η καλύτερη ψυχολόγα και κατά ένα περίεργο τρόπο δίνεις καλύτερες συμβουλές από φίλους μιας και δεν εμπλέκεσαι και πολύ βαθέως... Το πρόβλημά μου είναι το εξής: χώρισα προσφάτως από 3ετή σχέση χωρίς κερατώματα και καβγάδες με τον καλύτερο και πιο σωστό άνθρωπο που γνωρίζω. Τον αγαπώ, τον νοιάζομαι, αλλά νομίζω ο έρως μας τελείωσε –και από τις 2 πλευρές– και κυρίως μας έδενε η συνήθεια. Το θέμα είναι, Μυρτούδι, ότι αφού έγινε αυτό έχουμε μια τυπική διαδικτυακή επικοινωνία που είναι τόσο «ανώτερη» που με προβληματίζει. Μήπως έκανα μαλακία; Μήπως δεν θα βρω άλλον τόσο υπέροχο; Από την άλλη, αν τον ήθελα όπως στην αρχή, δεν θα το συζητούσαμε καν... Αχ, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Μήπως κάτι ξέρουν οι σουσουράδες που δεν χωρίζουν πριν βρουν τον επόμενο; Δεν θέλω να του αναφέρω κάποιον από τους προβληματισμούς μου μιας και δεν θέλω να παίζω με το τι σκέφτεται εκείνος. Γίνεται να χωρίσεις χωρίς να μαλλιοτραβηχτείς και χωρίς να κυλιστείς στα πατώματα;

Σε φιλώ τρις και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς

-Old Habits Die Hard

Και εγώ τον αγαπώ και τον νοιάζομαι τον πρώην μου, αλλά κάθε φορά που τον σκέφτομαι να απλώνει τα ξερά του πάνω μου με πιάνει μια παρόμοια αιμομεικτική αναγούλα με τότε που είδα όνειρο ότι χαμουρεύομαι με τον αδερφό μου. Που, εδώ που τα λέμε, πιο ενδιαφέρον είχε το όνειρο – τουλάχιστον από φροϊδικής πλευράς.

Υ.Γ. 1 Σας προτείνω να τον κάνετε φίλο σας με συνοπτικές διαδικασίες. Θα αποσβέσετε την αγάπη υγιεινά.

Υ.Γ. 2 Μη με ρωτήσετε αν γίνεται. Γίνεται. Και δουλεύει θαύμα. Αρκεί να κατακάτσει η σκόνη του χωρισμού.


Στείλε το γράμμα σου ταχυδρομικά ή στο fax της A.V. ή στο info@athensvoice.gr για τη στήλη «Μίλα μου βρώμικα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ