TV & Media

Ζουγανέλης για Φιλιππίδη: Διεκδικούσε την πρωταγωνιστικότητα του

«Σε αυτή τη φάση δεν θα μπορούσα να πάω να συναντήσω ούτε τον Πέτρο Φιλιππίδη ούτε τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης © NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία που είχαν στο πρόσφατο παρελθόν μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης χαρακτηριζόταν από μία υπερενεργητικότητα και στην σκηνή αλλά και στη διαδικασία της έκφρασης του. Είναι πολύ δυνατός ηθοποιός. Είχα πει ότι κάποια στιγμή διεκδικούσε τα πάντα. Διεκδικούσε την πρωταγωνιστικότητα του έτσι που εγώ όμως δεν συμφωνώ», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης και πρόσθεσε:

«Σε αυτή τη φάση δεν θα μπορούσα να πάω να συναντήσω ούτε τον Πέτρο Φιλιππίδη ούτε τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα και είχα ακούσει και την άλλη πλευρά, ενδεχομένως να μπορούσα να πάω αλλά δεν είχα και αυτή την ισορροπία φιλίας που θα μου επέτρεπε να το κάνω αυτό».

Να θυμίσουμε πως  Γιάννης Ζουγανέλης και Πέτρος Φιλιππίδης συνεργάστηκαν στην παράσταση «Ιππής», η οποία παρουσιάστηκε από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το καλοκαίρι του 2012 όταν οι δυο ηθοποιοί περιόδευσαν ανά την Ελλάδα με μεγάλο θίασο.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ