TV & Media

Ελένη Τσαλιγοπούλου: «Γιατί να συνεργαστώ με τον Αργυρό;»

«Όταν χώρισα στη Νάουσα, έλεγαν ότι έφυγε για να γίνει πουτ...α»

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελένη Τσαλιγοπούλου
Ελένη Τσαλιγοπούλου © NDP

Αποκαλύπτική η Ελένη Τσαλιγοπούλου, μίλησε για τον χωρισμό και το διαζύγιο όταν ζουσε στη Νάουσα. Τι απαντά για το αν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

H Ελένη Τσαλιγοπούλου ήταν αποκαλυπτική, μιλώντας για την προσωπική της ζωή. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό». Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που υπήρξαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Νάουσα, όταν αποφάσισε να χωρίσει.

«Και μόνο που έφυγα από τη μικρή επαρχιακή πόλη, νομίζω ότι είναι μια επανάσταση. Όντως είχα πάρει το πρώτο διαζύγιο μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Νάουσα, 20 χρόνια πριν» θυμάται.

Και προσθέτει: «Χώρισα, έφυγα και με έφτυσε η πόλη... "ότι έφυγε, ενώ την αγαπούσε ο άντρας της". "Έφυγε για να γίνει πουτ@ν@"».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αναφέρει επίσης ότι όλα άλλαξαν όταν έγινε γνωστή. «Και μόλις έγινα γνωστή -γρήγορα έγινε αυτό, δύο, τρία χρόνια μετά- μου ζήτησαν να γίνω πρόεδρος του φεμινιστικού κινήματος. Εκείνη την εποχή δεν χώριζε ο κόσμος και μετά από πέντε χρόνια ξεκληρίστηκαν όλα τα ζευγάρια» εξηγεί.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Τι απαντά

Μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, επεσήμανε ότι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, απάντησε:

«Γιατί να συνεργαστώ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει έναν τρόπο που μιλάει στο δικό του κοινό, εγώ έχω έναν άλλον τρόπο που μιλάω στο δικό μου κοινό. Μπορεί να πάω να τον ακούσω και να περάσω πολύ καλά και ο ίδιος να έρθει και να ακούσει εμένα και να περάσει καλά. Συνεργασία σημαίνει μιλάμε την ίδια γλώσσα» ξεκαθάρισε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Μια έξυπνη ιδέα θα ήταν να βρεθούμε με τον Ρέμο, μιλάμε για τραγουδιστές που έχουν αυτό το ρεπερτόριο και αυτόν τον τρόπο που δεν το κάνει κανείς καλύτερα. Εγώ κάνω κάτι τελείως διαφορετικό».

«Εμένα μου αρέσει να τραγουδάω για λίγο και για λίγο κόσμο πια. Ό,τι ήταν να κάνω με τον πολύ κόσμο το έχω κάνει, το έχω χορτάσει. Τώρα θέλω να κάνω πολύ πιο εσώψυχα πράγματα» κατέληξε η Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Ελένη Τσαλιγοπούλου: "Με έφτυσε η Νάουσα, ότι έφυγε για να γίνει που...α"

5+1 πράγματα για την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου είναι μια από τις Ελληνίδες τραγουδίστριες που έχουν αγαπηθεί πολύ. Ακολουθούν 5 πράγματα για τη ζωή και την καριέρα της στο τραγούδι:

  1. Γεννήθηκε στις 11 Απριλίου 1963. Είναι 59 ετών.
  2. Μεγάλωσε στη Νάουσα
  3. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά το 1985 και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
  4. Το 1987 την καλεί ο Μάνος Χατζιδάκις να εμφανιστεί στο «Σείριο» ως ερμηνεύτρια του Σταμάτη Σπανουδάκη, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα σε μεγάλη περιοδεία του σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.
  5. Η Ελένη Τσαλιγοπούλου έχει έναν γιο, τον Αργύρη, ο οποίος γεννήθηκε το 1981.
  6. Στις μεγάλες της επιτυχίες συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι «Παιδιά των Δρόμων»:

Eleni Tsaligopoulou - Pedia Ton Dromon

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ