TV & Media

Η Κιμ Καρντάσιαν διαψεύδει την ύπαρξη δεύτερου sex tape

To oποίο υποστηρίζει ότι κατέχει ο Κάνιε Γουέστ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kanye West – Kim Kardashian
Kanye West – Kim Kardashian © Getty Images/Ideal Image

Η Κιμ Καρντάσιαν διαψεύδει την ύπαρξη δεύτερου sex tape το οποίο φέρεται να το πήρε ο πρώην της Κάνιε Γουεστ από τον Ray J.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε την Τρίτη από τη συνέντευξή του στο Hollywood Unlocked, ο 44χρονος ράπερ υποστήριξε ότι στην κατοχή του βρίσκεται laptop το οποίο περιέχει δεύτερο, ακυκλοφόρητο βίντεο ερωτικού περιεχομένου της πρώην συζύγου του Κιμ Καρντάσιαν και του πρώην συντρόφου της, Ray J.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η Κιμ αρνήθηκε την ύπαρξη του δεύτερου sex tape, για το οποίο έκανε λόγο ο πρώην σύζυγος της. 

«Έπειτα από έρευνα, δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό, μόνο πλάνα από το αεροπλάνο με το οποίο πήγαιναν στο Μεξικό και από κλαμπ και ένα εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι», δήλωσε εκπρόσωπός της. «Παραμένει βέβαιη ότι δεν υπάρχει δεύτερο βίντεο. Μετά από 20 χρόνια, ελπίζει να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να επικεντρωθεί, αντί για αυτό, στα θετικά πράγματα που εξακολουθεί να κάνει ως μητέρα, επιχειρηματίας και υπέρμαχος της αναμόρφωσης του συστήματος δικαιοσύνης».

O Γουέστ δήλωσε από την πλευρά του «Πήγα ο ίδιος και πήρα το laptop από τον Ray J εκείνο το βράδυ και μετά πλακωθήκαμε στο ξύλο. Συνάντησα αυτόν τον άνδρα στο αεροδρόμιο, μου μαύρισε το μάτι, επέστρεψα και της το έφερα στις 8 το πρωί», είπε. «Και μετά, της το έδωσα και έκλαψε όταν το είδε. Ξέρεις γιατί έκλαψε όταν είδε το laptop; Γιατί δείχνει πόσο τη χρησιμοποίησαν. Δείχνει πόσο οι άνθρωποι δεν την αγάπησαν και την αντιμετώπιζαν σαν προϊόν».

Ο Κάνιε Γουέστ και η Κιμ Καρντάσιαν να έχουν χωρίσει εδώ και δέκα μήνες. Πριν λίγες ημέρες ο Κάνιε Γουέστ έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο red carpet με τη νέα του σύντροφό, Τζούλια Φοξ. Το ζευγάρι βρέθηκε μαζί στο κόκκινο χαλί του fashion show του οίκου Kenzo στο Παρίσι.


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ