- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν υπηρέτησα ποτέ το χρήμα, ήταν ένα μέσο»
Η συγκίνηση του τραγουδιστή on air
Ο Θέμης Αδαμαντίδης εξομολήθηκε ότι δεν επεδίωξε ποτέ να αποκτήσει περισσότερα χρήματα από το τραγούδι, καθώς δεν τα αγάπησε ποτέ.
Αποκαλυπτικός ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης σε συνέντευξή του. Ο διάσημος τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι δεν επεδίωξε ποτέ τις δημόσιες σχέσεις, προσθέτοντας ότι τα χρήματα δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός.
«Δεν εκμεταλλεύτηκα την επιτυχία. Δεν ήθελα όλη η δυσκολία της δουλειάς μας, να με κάνουν να αισθανθώ περισσότερο το ζόρι και κάτι που δεν θέλω και δεν μου αρέσει» ανέφερε.
Και πρόσθεσε: «Να σπρώχνω για να βγω μπροστά. Αν είναι κάτι να γίνει, ας πάει με τη ροή που πρέπει. Είμαι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Μόνο κάποιες φορές που με αναγκάζουν τα γεγονότα, μπορεί κάνω λίγο "θόρυβο"». Όπως είπε, καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό», την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, υπήρχε η δυνατότητα να βγάλει περισσότερα χρήματα, ωστόσο δεν τα αγάπησε ποτέ.
«Τα είδα σαν μέσο που με εξυπηρετούσαν. Δεν ήθελα να τα υπηρετήσω. Δεν έκανα "δημόσιες σχέσεις", δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν αισθάνομαι. Σίγουρα με έχουν εκμεταλλευτεί, αλλά η ζωή είναι μία εκμετάλλευση. Και εγώ μπορεί να έχω εκμεταλλευτεί» τόνισε ο ίδιος.
Θέμης Αδαμαντίδης - Η συγκίνησή του on air
Παρακολουθώντας το βίντεο που είχαν ετοιμάσει για την παρουσία του στην εκπομπή με χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής και της πορείας του στο ελληνικό τραγούδι, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει να δάκρυά του.
«Συγκινούμαι γιατί είναι αλήθειες που δεν έχω νιώσει ποτέ ότι έχουν βγει κι έχουν γίνει γνωστά όλα αυτά που άκουσα. Είμαι 40 χρόνια στο τραγούδι. Αυτό είναι για μένα η ανταμοιβή που με γεμίζει» τόνισε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Περιθώριο επτά ημερών για «τελική και βελτιωμένη» προσφορά απέναντι στο Netflix
Ενημερώθηκε για τον θάνατο της μητέρας του μόλις 1 λεπτό πριν βγει στον αέρα της εκπομπής
«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συνέβαινε σε εμένα», δήλωσε
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.