- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Κέιτ Μίντλετον: Ο Ουίλιαμ δεν θέλει άλλα παιδιά
Το Δουκάτο του Κέιμπριτζ έκλεισε ως οικογένεια
Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε ότι η οικογένειά της θα παραμείνει πενταμελής, διότι ο Ουίλιαμ δεν θέλει άλλα παιδιά.
Η οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ δεν πρόκειται να μεγαλώσει κι άλλο. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έχουν ήδη τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον μικρός Λούις. Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε, μάλιστα, ότι δεν θα ξαναγίνει μαμά γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θέλει άλλα παιδιά.
Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ βρέθηκε χθες στο Μπράντφορντ και συναντήθηκε με επικεφαλής διαφόρων θρησκειών και κοινοτήτων. Η 38χρονη έναν σύντομο διάλογο με τον μικρό Τζος ΜακΠλέις, ο οποίος της αποκάλυψε ότι της έχει στείλει ευχετήριες κάρτες για κάθε παιδί που έχει φέρει στον κόσμο και τότε η Κέιτ αποκάλυψε ότι δεν θα χρειαστεί να της στείλει άλλες κάρτες. «Δεν νομίζω ότι ο Ουίλιαμ θέλει άλλα παιδιά», είπε η Κέιτ Μίντλετον στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τη βασιλική οικογένεια και να γίνουν σταδιακά οικονομικά ανεξάρτητοι.
Ο μικρός ΜακΠλέις, ο οποίος είναι αυτιστικός και πάσχει από το σύνδρομο ΝτιΤζορτζ άνοιξε τα χέρια του βλέποντας την Κέιτ, η οποία έσκυψε και τον αγκάλιασε. «Σε ευχαριστώ για την αγκαλιά», είπε αμέσως μετά η Μίντλετον.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Τηλεοπτική πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 έκανε η μεγάλη υπερπαραγωγή της δημόσιας τηλεόρασης
Τι ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού
Ο παρουσιαστής προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις τελευταίες κουβέντες του με τον δημοσιογράφο που πέθανε χθες το απόγευμα
Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον δημοσιογράφο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.