- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντζελίνα Τζολί: Γυμνή «αγκαλιάζει» τον αληθινό της εαυτό
Ποζάρει και εξομολογείται τα πάντα στο καινούργιο τεύχος του Harper’s Bazzar
Μια σαγηνευτική και σέξι φωτογράφιση για την Αντζελίνα Τζολί στο Harper's Bazaar και μια εξομολογητική συνέντευξη για τον εαυτό της και τα παιδιά της.
Η Αντζελίνα Τζολί, 44 ετών σήμερα, αισθάνεται πως είναι μια γυναίκα δυναμική που έχει καταφέρει να διατηρήσει «αδάμαστο» το πνεύμα της και να βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση.
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και πρέσβειρα του ΟΗΕ ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του καινούργιου τεύχους του περιοδικού Harper’s Bazzar και μιλάει στη συνέντευξή της για τον «αληθινό» εαυτό της, τον οποίο ξαναβρήκε με τη βοήθεια των έξι παιδιών της.
«Αυτό το κομμάτι του εαυτού μας που είναι άγριο, ανοικτό και πάντα αναζητεί πράγματα και θέτει ερωτήματα κάποιες φορές κλείνει από τον πόνο, από κάτι κακό. Τα παιδιά μου γνωρίζουν τον αληθινό μου εαυτό και με βοήθησαν να τον αγκαλιάσω ξανά», λέει η Τζολί στο Harper's Bazaar και συμπληρώνει, «τα παιδιά μου πέρασαν πολλά. Έχω μάθει πολλά από τη δύναμή τους. Ως γονείς ενθαρρύνουμε τα παιδια μας να αγκαλιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν αυτό που λέει η καρδιά τους ότι είναι το σωστό. Τα παιδιά έχουν την ίδια απαίτηση και από εμάς τους γονείς».
Η Αμερικανίδα αποκαλύπτει πως θα ήθελε να μετακομίσει από τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί καθώς δεν της το επιτρέπει ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ, μέχρι τα παιδιά τους να ενηλικιωθούν.
Θυμάται, επίσης, πόσο αντιδημοφιλής ήταν στο Γυμνάσιο, ενώ αναφέρεται και στο τατουάζ που έκανε πριν από 20 χρόνια και που ακόμα την εμπνέει. «Μια προσευχή για τις κλεισμένες σε κλουβιά ατίθασες καρδιές», λέει το τατουάζ που ακόμα χαρακτηρίζει την προσωπικότητα της Αντζελίνας Τζολί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο σταθμός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με το έμπειρο τηλεοπτικό στέλεχος, ευχαριστώντας την για την προσφορά της
No Spam! Είναι η υπόσχεσή μας!
Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά
Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN
Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη μοναξιά, τον έρωτα και τη χαρά της πατρότητας
Ανατροπή στο Χόλιγουντ - «Ασύμφορο το τίμημα», δηλώνουν οι Τεντ Σαράντος και Γκρεγκ Πίτερς
Η ανακοίνωση του OPEN
Οι πρώτες δηλώσεις στις κάμερες μετά την περιπέτεια υγείας και την επιστροφή της στον ΣΚΑΪ
Η γέννηση της μικρής οθόνης στην Ελλάδα και οι πρωτεργάτες του ΕΙΡ
Το τέλος 62 χρόνων ελληνικής εκπομπής και μια προσωπική μνήμη για τον Παύλο Μπακογιάννη
Μείωση χρηματοδότησης οδηγεί σε κλείσιμο της ελληνικής υπηρεσίας και αναδιάρθρωση 160 θέσεων
Η μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ έρχεται στις 23 Φεβρουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.