- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Σακίρα αγόρασε υπερπολυτελή έπαυλη στην Κύπρο (εικόνες)
Τι λένε οι Κύπριοι γείτονές της στην κάμερα του γαλλικού TF1
Υπερπολυτελή εξοχική έπαυλη στην Κύπρο διαθέτει η Σακίρα. Τι λένε οι Κύπριοι γείτονές της στην κάμερα του γαλλικού TF1.
Υπερπολυτελή έπαυλη έχει αγοράσει εδώ και λίγο καιρό, η τραγουδίστρια Σακίρα στην Κύπρο. Η έπαυλη των 800 τετραγωνικών μέτρων είναι ένα πολυτελές resort στην περιοχή του Ακρωτηρίου Αγίου Γεωργίου της Πέγειας.
Το περασμένο Σάββατο προβλήθηκε στη γαλλική τηλεόραση, σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της χώρας, εκτενές αφιέρωμα στις ομορφιές της Κύπρου την οποία παρουσιάζουν ως ένα ταξιδιωτικό θησαυρό. Όπως εξιστορεί η εκπομπή «50 minutes inside», παρουσιαστής της οποίας είναι ο Έλληνας Νίκος Αλιάγας, στις ομορφιές του νησιού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν ακόμη και παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες όπως είναι ο Πολ ΜακΚάρτνει, ο Έλτον Τζον, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Κριστίνα Αγκιλέρα. Και σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το γαλλικό δίκτυο TF1, η δημοφιλής Λατίνα τραγουδίστρια Σακίρα μαγεμένη από τις ομορφιές του νησιού, προχώρησε στην αγορά έπαυλης που βρίσκεται στην Πέγεια για να μπορεί να ατενίζει τη θάλασσα του Ακάμα.
Σύμφωνα με την απόδοση στα ελληνικά του Άγγελου Νικολάου στον Φιλελεύθεριο της Κύπρου, οι άνθρωποι που γνώρισαν τη Σακίρα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια και είπαν ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με την περιοχή μας και ειδικά τις θάλασσες. Την χαρακτήρισαν επίσης ως πολύ φιλικό και ζεστό άτομο που τους εξέπληξε η απλότητα του χαρακτήρα της.
Τα γυρίσματα του εν λόγω αφιερώματος πραγματοποιήθηκαν πριν από τρεις εβδομάδες από ένα πολυμελές συνεργείο το οποίο κατέφθασε από την Γαλλία. Η ομάδα επιστράτευσε μέχρι και drones για να μεταφέρει στον τηλεθεατή τα μοναδικά γαλαζοπράσινα νερά της χερσονήσου του Ακάμα. Στο ρεπορτάζ του TF1, γίνεται ιδιαίτερη μνεία για την Κύπρο, την οποία χαρακτηρίζουν μάλιστα ως «ο θησαυρός της Μεσογείου», παρουσιάζοντας την περιοχή του Ακάμα ως την πρώτη επιλογή των επωνύμων που θέλουν να έρθουν διακοπές στην Κύπρο.
Η Κολομβιανή έχει επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές περισσότερο από μια φορά με τον σύντροφό της Ζεράρ Πικέ, χρησιμοποιώντας το ιδιωτικό της τζετ και σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα, την έχει ενθουσιάσει η κυπριακή φιλοξενία και ειδικά οι άνθρωποι στο πολυτελές resort που διέμεινε και αποφάσισε να αποκτήσει εκεί την εξοχική της κατοικία.
Υπερπολυτελής με θέα την Γερόνησο
Η διώροφη έπαυλη είναι κτισμένη σε γη 2.500τ.μ., είναι λειτουργική, βρίσκεται στην καρδιά του Ακάμα, διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και οκτώ μπάνια, ένα δωμάτιο έχει διαμορφωθεί σε home cinema, τεράστιο σαλόνι, κάβα με κρασιά, τζακούζι, σπα, θερμαινόμενη πισίνα και μεγάλη εξωτερική πισίνα με κήπους. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου και τα ηλιοβασιλέματα είναι μοναδικά και μαγευτικά με φόντο την Γερόνησο.
Στο πολυτελές resort, όπου βρίσκεται η έπαυλη της Σακίρα, υπάρχει γυμναστήριο, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου, ποδηλασία, ιππασία, παιδότοποι, ένα από τα μεγαλύτερα αν όχι το μεγαλύτερο spa στην Κύπρο, εστιατόρια, υπηρεσίες θυρωρού κ.λπ., και γειτονεύει με υπό ανέγερση υπερπολυτελές ξενοδοχείο.
Δείτε φωτογραφίες:
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστολές της Ένωσης Συντακτών σε πολιτικούς και συνδικάτα - Ζητείται στήριξη για τη συνέχιση
«Η εκπομπή μας ολοκληρώθηκε πρόωρα χωρίς να μπορέσουμε να σας αποχαιρετήσουμε» - Η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα
Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει την ιστορική εφημερίδα La Repubblica
Δύο φορές στη Μενεγάκη πήγα με τη μάσκα, λέει ο Κώστας Τερζάκης
Τι αποφάσισε ο τηλεοπτικός σταθμός για τα επεισόδια του Cash or Trash που έχουν ήδη γυριστεί
Από την ατομική ανθεκτικότητα στη θεσμική ρύθμιση
Απρόοπτο στη σκηνή του J2US με τον Σκουλό να χάνει τους στίχους αλλά να επανέρχεται δυναμικά
Η παρουσιάστρια άνοιξε την αυλαία με προσωπικά λόγια και πρώτο καλεσμένο τον Καπουτζίδη
Έκκληση για αναστολή της διακοπής του ελληνικού προγράμματος από τον Πρόεδρο της Βουλής- Θέμα πολιτιστικής διπλωματίας
Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Variety για τις αλαζονικές συμπεριφορές και την έλλειψη σεβασμού
Εσείς θα απαντούσατε σε αυτή την ερώτηση του Εκατομμυριούχου;
Το BBC επικαλείται οικονομικές πιέσεις και καταργεί τα πρωτοποριακά LGBTQ+ dating shows
Ποια άλλη εκπομπή μετατοπίζεται στο πρόγραμμα του καναλιού
Petition στη Bundestag ζητά να ανασταλεί το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της DW το 2027
Ο Γιώργος Παυριανός αφηγείται τις μοναδικές στιγμές που έζησε κοντά του
Επιτήδειοι χρησιμοποιούν λογότυπα μεγάλων ΜΜΕ, όπως το Euronews, παραποιώντας αυθεντικά βίντεο
Έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος σε σημαντικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εξαγορά αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ομίλου μετά την αγορά του Politico
Μιλήσαμε με τη γνωστή YouTuber για την επικαιρότητα και τα όρια του χιούμορ, την ευθύνη του δημιουργού και τον σεξισμό στα social media
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.