Visual Browsing
Το εύκολο σκορδόψωμο

Το εύκολο σκορδόψωμο

Τόσο νόστιμο, που δεν θα μπορείς να σταματήσεις να το τρως

Όταν στο σπίτι παραγγέλνετε πίτσα, είσαι ο πρώτος που ορμάει στο σκορδόψωμο. Γιατί να μην το φτιάξεις μόνος σου λοιπόν; Αυτή η συνταγή είναι  ό,τι πρέπει: εύκολη, γρήγορη και απολαυστικά νόστιμη.

Υλικά για 6 άτομα

  • 1 φρατζόλα ψωμί
  • ½ φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
  • 1 ½  κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη ή πατέ σκόρδου
  • 1 ½ φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

Εκτέλεση

  1. Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί.
  2. Κόβουμε τη φρατζόλα στη μέση κατά μήκος και τοποθετούμε και τα δύο μέρη του ψωμιού με την ψίχα προς τα πάνω.
  3. Αλείφουμε το ψωμί με βούτυρο και πασπαλίζουμε με το σκόρδο.
  4. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον φούρνο για 10-12 λεπτά.
  5. Ξεσκεπάζουμε το ψωμί και πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε για ακόμα 2-4 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
  6. Απομακρύνουμε από τον φούρνο και αφήνουμε το σκορδόψωμο να κρυώσει λίγο πριν το κόψουμε.
  • Βασικό υλικό Γαλακτοκομικά
  • Κουζίνα Ιταλική κουζίνα
  • Ειδική περίπτωση Φοιτητική ζωή
  • Χρόνος 20'
  • Θερμίδες 748
  • Δυσκολία Εύκολο
  • Εποχή Όλες οι εποχές
  • Κόστος
Back to top

Προσεχως

Εν Αιθρία 10
Εν Αιθρία 10
Ελληνοαμερικανική Ένωση
11.09.2019
Εν Αιθρία 10
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Μουσείο Μπενάκη - Κτήριο Οδού Πειραιώς
12.09.2019
Γιάννης Βαρελάς, Anima Ι
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5