ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Το εύκολο σκορδόψωμο

Τόσο νόστιμο, που δεν θα μπορείς να σταματήσεις να το τρως

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
an.jpg

Όταν στο σπίτι παραγγέλνετε πίτσα, είσαι ο πρώτος που ορμάει στο σκορδόψωμο. Γιατί να μην το φτιάξεις μόνος σου λοιπόν; Αυτή η συνταγή είναι  ό,τι πρέπει: εύκολη, γρήγορη και απολαυστικά νόστιμη.

Υλικά για 6 άτομα
  • 1 φρατζόλα ψωμί
  • ½ φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
  • 1 ½  κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη ή πατέ σκόρδου
  • 1 ½ φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα
  • Easy
  • 20
  • All
  • 748
  • Ορεκτικά - Μεζέδες
  • Ιταλική κουζίνα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Απλώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα μεγάλο ταψί.
  2. Κόβουμε τη φρατζόλα στη μέση κατά μήκος και τοποθετούμε και τα δύο μέρη του ψωμιού με την ψίχα προς τα πάνω.
  3. Αλείφουμε το ψωμί με βούτυρο και πασπαλίζουμε με το σκόρδο.
  4. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον φούρνο για 10-12 λεπτά.
  5. Ξεσκεπάζουμε το ψωμί και πασπαλίζουμε με τη μοτσαρέλα. Ψήνουμε για ακόμα 2-4 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
  6. Απομακρύνουμε από τον φούρνο και αφήνουμε το σκορδόψωμο να κρυώσει λίγο πριν το κόψουμε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ