Visual Browsing
Μια τέλεια συνταγή για μανιτάρια

Μια τέλεια συνταγή για μανιτάρια

Με κρεμώδη σάλτσα, σκόρδο και παρμεζάνα

Αν αγαπάς τα μανιτάρια αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου. Σέρβιρέ την ως ορεκτικό ή ως συνοδευτικό για κρέας. Και το καλύτερο; Είναι έτοιμα σε μόλις 10 λεπτά!

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 2 κ. σ. βούτυρο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 250γρ. άσπρα μανιτάρια, ολόκληρα ή κομμένα σε φέτες
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • ¼ φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 50γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία φωματίου
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το γαρνίρισμα)

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνουμε ένα μετρίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια ένταση και ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Ρίχνουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το τυρί κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μια βράση, μέχρι να πήξει.
  4. Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φρέσκο μαϊντανό.
  • Βασικό υλικό Λαχανικά
  • Ειδική περίπτωση Vegetarian - Vegan
  • Χρόνος 10'
  • Δυσκολία Εύκολο
  • Εποχή Όλες οι εποχές
  • Κόστος
Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5