1821 Digital Gallery
Eύκολη πουτίγκα σοκολάτας (και light)

Eύκολη πουτίγκα σοκολάτας (και light)

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Γίνεται στο άψε σβήσε, δεν περιέχει γαλακτομικά προϊόντα (επομένως έχει λιγότερες θερμίδες) και είναι ο καταλληλότερος σύμμαχός σου στη λιγούρα. Μπορείς να την φας σκέτη ή να την αλείψεις πάνω σε μπισκότα και κέικ. Μια δοκιμή θα σε πείσει…


Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και 4 μέρες.

Υλικά συνταγής

  • 170 γρ. μαύρη σοκολάτα, κομμένη σε χοντρά κομμάτια
  • 400 γρ. τόφου
  • 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη
  • 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη
  • 1 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία.
  2. Ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει τελείως.
  3. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
  4. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο multi και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
  5. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο.
  6. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
  7. Πριν το σερβίρισμα, ανακατεύουμε ελαφρώς.
  • Ειδική περίπτωση Φοιτητική ζωή
  • Χρόνος 30'
  • Δυσκολία Εύκολο
  • Εποχή Όλες οι εποχές
  • Κόστος
Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5