ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Eύκολη πουτίγκα σοκολάτας (και light)

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
317308-625496.jpg

Γίνεται στο άψε σβήσε, δεν περιέχει γαλακτομικά προϊόντα (επομένως έχει λιγότερες θερμίδες) και είναι ο καταλληλότερος σύμμαχός σου στη λιγούρα. Μπορείς να την φας σκέτη ή να την αλείψεις πάνω σε μπισκότα και κέικ. Μια δοκιμή θα σε πείσει…


Διατηρείται στο ψυγείο μέχρι και 4 μέρες.

Υλικά συνταγής
  • 170 γρ. μαύρη σοκολάτα, κομμένη σε χοντρά κομμάτια
  • 400 γρ. τόφου
  • 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη
  • 3 κ. σ. κακάο σε σκόνη
  • 1 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • λίγο αλάτι
  • Easy
  • 30
  • All
  • Γλυκά - Επιδόρπια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μέσα σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε τη σοκολάτα σε χαμηλή θερμοκρασία.
  2. Ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να λιώσει τελείως.
  3. Απομακρύνουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς.
  4. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο multi και χτυπάμε μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες.
  5. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο.
  6. Το βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά.
  7. Πριν το σερβίρισμα, ανακατεύουμε ελαφρώς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ