Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από τη μαστίχα, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή τη συνταγή για Dry Martini με μαστίχα και μανταρίνι. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για Dry Martini με μαστίχα και μανταρίνι
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τοποθετούμε τα ποτήρια στην κατάψυξη.
- Σε ένα shaker με πάγο βάζουμε το τζιν και το λικέρ μαστίχα και χτυπάμε πολύ καλά.
- Σουρώνουμε και αδειάζουμε στα παγωμένα ποτήρια. Σερβίρουμε με τη φέτα από μανταρίνι.