A.V. Guest
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ελένη Μπούρα, επιμελήτρια βιβλίων και φοβερή μαγείρισσα, μας έδωσε τη συνταγή της για απίστευτα νόστιμη κολοκυθόσουπα βελουτέ. Ότι πρέπει για το γιορτινό τραπέζι αλλά και όλο το χρόνο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε αρχικά το πράσο με τον κύβο και το κάρυ.
- Έπειτα προσθέτουμε την πατάτα, την κολοκύθα και πιπέρι.
- Προσθέτουμε το ζεστό νερό μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά, βάζουμε το καπάκι και τα βράζουμε για μισή ώρα.
- Πολτοποιούμε.
- Αν θέλουμε σερβίρουμε με μια κουταλιά κατίκι Δομοκού ή κρέμα ή κατσικίσιο τυρί ή γιαούρτι.