- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεκινάμε φτιάχνοντας το ντρέσινγκ. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη μαγιονέζα, το ξύδι, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
- Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε το ψιλοκομμένο αγγούρι και το κρεμμύδι. Αμέσως πριν σερβίρουμε ρίχνουμε το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν το ντρέσινγκ σας φαίνεται πολύ, κόψτε λίγο αγγούρι ακόμα.
- Γαρνίρουμε με το θυμάρι ή τον άνηθο και σερβίρουμε αμέσως.