- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε το κριθαράκι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη.
- Όσο βράζει το κριθαράκι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρουμε για περίπου 3 λεπτά.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 5 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
- Ρίχνουμε και το σκόρδο, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για ακόμα 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κριθαράκι που έχουμε σουρώσει, την πιπεριά, τα ντοματίνια, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
- Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη φέτα.
- Σερβίρουμε με λίγο φρέσκο βασιλικό και αν θέλουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.