Στέλιος Παρλιάρος
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
To ολοκαίνουργιο περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος, εμπνέεται από το αυγό, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή η συνταγή για μπισκότα με blue cheese και καρύδια. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για μπισκότα με blue cheeese με καρύδια από τον Στέλιο Παρλιάρο
© Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε για λίγο με το φτερό το blue cheese με το βούτυρο ώστε να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε το τριμμένο καρύδι και έπειτα ένα ένα τα αυγά.
- Στο τέλος ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
- Φτιάχνουμε ένα μαλακό ζυμάρι και το αφήνουμε στο ψυγείο αρκετές ώρες ώστε να ξεκουραστεί.
- Ανοίγουμε τη ζύμη σε πάχος 3-4 χιλ. και με ένα κουπ πατ διαμέτρου 4 εκ. κόβουμε μπισκότα.
- Τα τοποθετούμε σε μια λαμαρίνα στην οποία έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160οC για 20-25 λεπτά.