- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Τσούλης
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αυτή η κόκκινη αλιάδα με καρύδια και μία νότα βανίλιας, είναι ό,τι πρέπει για να συνοδεύσει σχεδόν κάθε πιάτο της ελληνικής κουζίνας, δίνοντας ταυτόχρονα μια έξτρα γεύση (και χρώμα!) στο τραπέζι μας. Τη συνταγή της μας έδωσε ο βραβευμένος chef Γιώργος Τσούλης (φέτος τον βλέπουμε στην εκπομπή Pop Up στον ALPHA TV).
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στο multi ή σε ένα πολυκοπτικό ρίχνουμε σε δόσεις τα παντζάρια, τα καρύδια, το σκόρδο, τη βανίλια, το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και τα χτυπάμε, μέχρι να γίνουν ένας λείος πολτός.
- Μόλις είναι έτοιμη, σερβίρουμε την αλιάδα παντζαριού με μαύρο σουσάμι και καρύδι.