- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Αν αγαπάς τα μανιτάρια αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη σου. Σέρβιρέ την ως ορεκτικό ή ως συνοδευτικό για κρέας. Και το καλύτερο; Είναι έτοιμα σε μόλις 10 λεπτά!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε ένα μετρίου μεγέθους τηγάνι σε μέτρια ένταση και ρίχνουμε το ελαιόλαδο μαζί με το βούτυρο.
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε στο τηγάνι την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, το τυρί κρέμα, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τη σάλτσα να πάρει μια βράση, μέχρι να πήξει.
- Σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με φρέσκο μαϊντανό.