ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ριζότο «γεμιστά»

Μια light και vegan συνταγή

32014-72458.jpg
A.V. Guest
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ριζότο «γεμιστά»

Ο Βασίλειος Καραμανίδης, κλινικός διαιτολόγος και αθλητικός διατροφολόγος, μας δίνει τη συνταγή για ριζότο «γεμιστά», μία light και vegan συνταγή που θα λατρέψεις!

  • 2 ντομάτες
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό και δυόσμο
  • 1 μικρό ξηρό κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 80γρ. ρύζι για ριζότο
  • 1 κύβο λαχανικών χωρίς αλάτι
  • 1 κ.σ. γεμάτη πελτέ ντομάτας
  • 1 μικρή πιπεριά
  • 15ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι πιπέρι
  • Περίπου 1 ποτήρι νερό
  • Easy
  • 40
  • All
  • Κυρίως πιάτο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, έπειτα σωτάρουμε λίγο το ρύζι καθώς και τον πελτέ ντομάτας.
  2. Στη συνέχεια σβήνουμε με το 1/3 του νερού και ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες μας , το αλάτι, το πιπέρι και τον κύβο μας.
  3. Σε μέτρια προς δυνατή φωτιά προσθέτουμε νερό σιγά σιγά όταν το απορροφάει, μέχρι να είναι έτοιμο και δεμένο. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ