- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και κρατάμε ½ φλιτζάνι από το νερό τους.
- Όσο βράζουν τα ριγκατόνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο.
- Σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια, έπειτα προσθέτουμε το σπανάκι, το τυρί κρέμα, το νερό που έχουμε κρατήσει από τα ζυμαρικά, το αλάτι, το πιπέρι και το pecrorino ή την παρμεζάνα.
- Τέλος, προσθέτουμε τα βρασμένα ριγκατόνι (αφού προηγουμένως τα έχουμε σουρώσει) και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Σερβίρουμε αμέσως.