- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τη σχάρα του φούρνου στη μεσαία θέση και προθερμαίνουμε στους 200°C. Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα ταψί μεγέθους 20Χ30 εκ. και το αφήνουμε στην άκρη.
Βράζουμε τα ραβιόλι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για 4-5 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για ακόμα 1 λεπτό. Στο τέλος ρίχνουμε τη σάλτσα μαρινάρα και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε να πάρει μια βράση, απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα ραβιόλι.
Ρίχνουμε τα μισά ραβιόλι στο ταψί και τα απλώνουμε ομοιόμορφα. Από πάνω τοποθετούμε τη μισή ποσότητα μοτσαρέλα. Πάνω από τη μοτσαρέλα, ρίχνουμε τα υπόλοιπα ραβιόλι. Τέλος πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη μοτσαρέλα και την παρμεζάνα. Ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 20-25 λεπτά. Σερβίρουμε όσο είναι ακόμα ζεστά.