ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε νερό σε μία μεγάλη κατσαρόλα. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να βράσουν.
- Τρία λεπτά πριν γίνουν al dente ρίχνουμε τη λιαστή ντομάτα και συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.
- Κρατάμε ½ φλιτζάνι από το νερό που βράζουν τα ζυμαρικά, έπειτα σουρώνουμε τα fettuccine και τη λιαστή ντομάτα.
- Εντωμεταξύ, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το θυμάρι και το μπούκοβο και σοτάρουμε για περίπου 1 λεπτό. Απομακρύνουμε από τη φωτιά.
- Προσθέτουμε στο τηγάνι το ½ φλιτζάνι νερό που έχουμε κρατήσει και το κατσικίσιο τυρί και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Έπειτα προσθέτουμε τα ζυμαρικά με τις λιαστές ντομάτες. Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά και η σάλτσα να πάει παντού.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.