- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κάθε συνταγή με λουκάνικο αξίζει την προσοχή σου. Αυτή εδώ όμως, την αξίζει λίγο περισσότερο, γιατί γίνεται μέσα σε 20 λεπτά. Άλλωστε έρχεται καύσωνας και δεν θες να έχεις πολλά-πολλά με την κουζίνα. Σωστά;
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαγειρεύουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Σουρώνουμε και ρίχνουμε τις πέννες πίσω στην κατσαρόλα μαζί με μια κουταλιά ελαιόλαδο.
- Ανακατεύουμε.
- Σε ένα wok ζεσταίνουμε την υπόλοιπη 1 κουταλιά ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση. Ρίχνουμε μέσα στο wok το λουκάνικο και τσιγαρίζουμε μέχρι να αρχίσει να ροδίσει (περίπου 3-5 λεπτά).
- Με τη βοήθεια μιας τρυπητής κουτάλας μεταφέρουμε τα λουκάνικα στην κατσαρόλα με τις πέννες.
- Έπειτα προσθέτουμε στο wok τις πιπεριές και το κρεμμύδι.
- Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
- Σοτάρουμε μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν.
- Ρίχνουμε τις πέννες με τα λουκάνικα στο wok με τα λαχανικά.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος.
- Αφήνουμε να πάρει μια βράση και έπειτα μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα γάλακτος.
- Γαρνίρουμε με φρέσκο μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.