- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι και το αφήνουμε να κάψει λίγο.
- Τσιγαρίζουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
- Ρίχνουμε τη γλυκόξινη σάλτσα Vitasia και τα αφήνουμε για τουλάχιστον 40 λεπτά ανακατεύοντας.
- Σε μια άλλη κατσαρόλα (αφού το πλύνουμε για περίπου 10 λεπτά) βάζουμε το ρύζι να βράσει. Το πόσο ρύζι θέλουμε εξαρτάται από εμάς, 2 κούπες του τσαγιού είναι αρκετές για 4 άτομα.
- Σε περίπτωση που τα φιλετάκια του κοτόπουλου έχουν «πιει» όλη την σάλτσα αλλά δεν έχουν γίνει ακόμη, αραιώνουμε με λίγο ζεστό νερό για να μην κόψουμε τη βράση και συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν όπως τα θέλουμε.
Μπορούμε αντί για ρύζι να γαρνίρουμε τα πιάτα μας με ζυμαρικά *Chow Mein από σιτάλευρο, αγαπημένα σε όλους τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.