- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πώς το φτιάχνουμε
Πλένουμε το κρέας και το σκουπίζουμε. Με ένα κοφτερό μαχαίρι του ανοίγουμε τρύπες και βάζουμε τις σκελίδες του σκόρδου μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές. Μόλις το κρέας πιει τα υγρά του, ρίχνουμε την μπίρα και την μουστάρδα. Κατεβάζουμε την φωτιά σε χαμηλή ένταση. Προσθέτουμε το θυμάρι και το δεντρολίβανο, αλατοπιπερώνουμε και μισοσκεπάζουμε με νερό το κρέας. Αφήνουμε για περίπου 2 με 3 ώρες ανάλογα με την κουζίνα, προσθέτουμε νερό στην πορεία μέχρι να γίνει το κρέας και το αποσύρουμε από την φωτιά όταν δούμε ότι έχει πιει όλα τα υγρά και έχει μείνει με το λαδάκι του.
Σερβίρουμε με τραγανές κροκέτες πατάτας Harvest Basket, μακρόστενες από πουρέ πατάτας ή τρίγωνες από τριμμένες πατάτες με εκλεκτά αρωματικά φυτά