- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένα μαμαδίστικο φαγητό που όμως μπορείς να φτιάξεις και εσύ με μεγάλη επιτυχία.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο σωτάρουμε το μοσχαράκι με το κρεμμύδι, το καρότο και το σκόρδο.
2. Μόλις ροδοκοκκινήσουν προσθέτουμε τα φασολάκια και συνεχίζουμε το σωτάρισμα μέχρι να μαραθούν και αυτά.
3. Προσθέτουμε τον πελτέ διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, τον τοματοχυμό, τις ντομάτες και τέλος τις πατάτες.
4. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα ρίχνοντας τα μπαχαρικά μας και το ζωμό.
5. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα.