- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
To περιοδικό Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο κυκλοφορεί μια φορά το μήνα μαζί με την ATHENS VOICE, και είναι συλλεκτικό. Κάθε τεύχος είναι αφιερωμένο και σε ένα διαφορετικό υλικό. Για αυτό το μήνα ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από τη μαστίχα, παρουσιάζοντάς μας αλμυρές και γλυκές συνταγές, ανάμεσά τους και αυτή τη συνταγή για μπάρες βρόμης µε µαστίχα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλο το τεύχος πατώντας εδώ.
Συνταγή για μπάρες βρόμης µε µαστίχα
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά, εκτός από τη μαύρη ζάχαρη.
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το βούτυρο, το μέλι, τη μαύρη ζάχαρη και την τοποθετούμε στη φωτιά. Πριν βράσει, αποσύρουμε και αδειάζουμε στα στερεά υλικά.
- Στη συνέχεια ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά με μια μαρίζ έτσι ώστε το μείγμα των υγρών να καλύψει το μείγμα των στερεών.
- Γεμίζουμε μακρόστενες ή στρογγυλές φόρμες της αρεσκείας μας.
- Πιέζουμε πολύ καλά και ψήνουμε στους 160ºC για 20 λεπτά.