- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το κατ'εξοχήν γλυκό του Αιγαίου, στην πιο εύκολη, στην πιο αρωματική του εκδοχή. Όλα γίνονται στο λεπτό, με ένα ανακάτεμα.
Πανεύκολα αμυγδαλωτά με λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε σε νερό το λεμόνι ολόκληρο για 20 λεπτά. Το στραγγίζουμε, το κόβουμε στα 4 και πετάμε τα κουκούτσια.
- Σε δυο δόσεις, στο μούλτι, χτυπάμε τμηματικά το αμύγδαλο, τη ζάχαρη και το λεμόνι.
- Βάζουμε το μείγμα σε μπολ και το πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
- Περνάμε τα αμυγδαλωτά από ζάχαρη άχνη ή ζάχαρη κρυσταλλική.