- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Σοκολατάκι που λιώνει στο στόμα κανείς; Ε, λοιπόν χρειάζεσαι μόλις 3 υλικά και λίγη υπομονή μέχρι να κρυώσει το σοκολατένιο υπερθέαμα. Βασικά το πιο δύσκολο σημείο αυτής της συνταγής είναι το να καταφέρεις να περιμένεις μέχρι τα σοκολατάκια στο ψυγείο να παγώσουν ικανοποιητικά, χωρίς να φας το μείγμα κατευθείαν.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καλύπτουμε ένα ταψάκι μεγέθους 20Χ20 εκ. με αλουμινόχαρτο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις σταγόνες σοκολάτας.
- Βάζουμε το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας όμως το περιεχόμενο κάθε 30 δευτερόλεπτα.
- Τέλος, προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο και ανακατεύουμε καλά.
- Απλώνουμε το μείγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε (προαιρετικά) με τριμμένο φιστίκι και σταγόνες σοκολάτας.
- Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για μία ώρα. Μόλις σταθεροποιηθεί το μείγμα, βγάζουμε από το ψυγείο και κόβουμε σε μικρά τετράγωνα. Έτοιμο!