- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε την καρύδα και το μέλι. Χτυπάμε με το μίξερ στην υψηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά τα δύο υλικά.
- Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και συνεχίζουμε να χτυπάμε μέχρι η ζύμη να γίνει αρκετά πηχτή.
- Έπειτα βρέχουμε να χέρια μας και πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια.
- Τοποθετούμε τα μπαλάκια σε ένα ταψί που προηγουμένως έχουμε καλύψει με λαδόκολλα.
- Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για μισή ώρα.
- Λιώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας σε μπεν μαρί.
- Βουτάμε τα μπαλάκια μέσα στη λιωμένη σοκολάτα και τα βάζουμε ξανά στο ψυγείο για μισή ώρα ακόμη. Καλή απόλαυση!