Νατάσσα Καρυστινού
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μπορεί και να το έχετε πάρει χαμπάρι. Το Βιτάμ πρόσφατα έβγαλε δύο 100% φυτικά βούτυρα! Με έλαιο καρύδας και αμυγδάλου το ένα, με έλαιο καρυδιού το άλλο, αλείφονται εύκολα, αλλά είναι εξίσου εύχρηστα στη μαγειρική ή στη ζαχαροπλαστική. Χρησιμοποίησα το Βιτάμ με έλαιο καρύδας και αμυγδάλου για να δημιουργήσω μια vegan μους σοκολάτας. Σωστή επιλογή, γιατί το έντονο άρωμα καρύδας έδενε τέλεια με τη σοκολάτα! Είναι μια ωραία λύση, όχι μόνο για τους vegan, αλλά και για όλους εσάς που θέλετε να μειώσετε τα λιπαρά στη διατροφή σας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο, ανακατεύοντας συνεχώς.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το αβοκάντο και την μπανάνα, που προηγουμένως έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια. Με ένα πιρούνι, λιώνουμε όσο περισσότερο μπορούμε τα κομμάτια.
- Περιχύνουμε με τη λιωμένη κουβερτούρα το αβοκάντο και την μπανάνα.
- Έπειτα χτυπάμε με μίξερ χειρός για 2-3 λεπτά περίπου ή μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Απολαμβάνουμε!