- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να δημιουργηθεί ένα αφράτο μείγμα. Προσθέτουμε το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.
- Βράζουμε το μείγμα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι να πήξει (χρειάζεται περίπου 10 λεπτά).
- Απομακρύνουμε από τη φωτιά και ενσωματώνουμε στο μείγμα το βούτυρο.
- Τοποθετούμε το σκεύος με το μείγμα μέσα σε ένα μπολ γεμάτο παγάκια. Αυτό θα βοηθήσει τη μους να πήξει γρήγορα.
- Όταν η μους έχει ελαφρώς κρυώσει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Σερβίρουμε αμέσως!